Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Русік Русік

Новий гравець
Реєстрування
19 Чер 2026
Дописи
4
Реакції
2
Бали
6
Ваш нікнейм та ID: 82281
2. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
3. Суть скарги:
Доброго дня. Я хочу щиро попросити вибачення та дати мені ще один шанс повернутися на проєкт.
Я отримав блокування за образу батьків на 6000 днів та потрапив до чорного списку проєкту. Я повністю визнаю свою провину і розумію, що мої дії були неправильними та неприпустимими. Зараз я дуже шкодую про те, що сталося.
Після блокування я багато переосмислив і зрозумів свої помилки. Я справді зробив для себе висновки та усвідомив, що подібна поведінка більше ніколи не повинна повторюватися. Я не намагаюся виправдати свій вчинок — я лише хочу попросити можливість довести, що я змінився.
Було видалено всі мої акаунти, на яких я провів багато часу та вклав багато сил. Мені дуже боляче втрачати все це, але найбільше я шкодую саме про те, що через власну помилку втратив можливість грати на проєкті, який мені справді подобався.
Я дуже прошу адміністрацію не залишати моє прохання без уваги. Якщо можливо, дайте мені хоча б один останній шанс почати все з чистого аркуша. Я готовий дотримуватися всіх правил проєкту та більше ніколи не допускати подібних ситуацій.
Я розумію, що рішення залишається за вами, і не вимагаю зняття покарання. Я лише щиро прошу проявити розуміння.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):
5. Дата порушення: дуже давно вже більше року

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
3,181
Реакції
2,090
Бали
643
Вітаю
Вам було надано неодноразово відповідь.
В оскаржені відмовлено
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі