Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕹𝖆𝖔 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Поважний гравець
Реєстрування
17 Тра 2025
Дописи
59
Реакції
133
Бали
132
1. Ваш нікнейм та ID: Нао Соната 86425
2. Нікнейм адміністратора: Адам Квенті
3. Суть скарги:
мені Адам Квенті видав WARN за те що я нібито від погоні зайшов в теплицю. Я показував Адміністратору та спец Адміністратору відкати де мені система чітко сказала що (переслідування скасовано), після цього я ще хвилини 2-3 катався по місту і не бачив жодного патруля після чого вирішив заїхати в теплицю. Зразу накриває СБУ, РП почалося коли я вже був в теплиці і ці працівники ЖОДНИМ чином не відіграли процес "зламу теплиці" натомість вони без жодного RP викликають адміністратора який втрутився в RP процес коли не мав цього робити.
Тобто СБУ фактично не провели жодного RP а а Адміністратор зразу телепортував мене.
Мало місце порушення як і з боку СБУ як і з боку адміністратора.
Серго Голд сказав що це палка в двох кінцях і ситуація дуже спірна, тож ПРОШУ зняти мені WARN.
Перегляньте ситуацію З МОГО боку
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): ТУт
5. Дата порушення: 31.08.2026

Даніл Волошин

КА | Північна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
729
Реакції
297
Бали
478
Вітаю!

Адміністратор видав вам Warn за іншу ситуацію, а саме за те, що ви пішли від RP-відігровки. Дане порушення розглядалося у скарзі R-4284.
Таким чином, Warn був виданий за інше порушення.

Також Спец адміністратор повідомляв вам про необхідність надати повний відеодоказ без монтажу, вирізаних моментів та зі звуком, щоб ситуацію можна було повноцінно перевірити.

Тому ваше покарання було виданно вірно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі