Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Лип 2025
Дописи
21
Реакції
9
Бали
158
1. Ваш нікнейм:саня бурий(добре не памʼятаю!)
2. Нікнейм адміністратора:server
3. Суть скарги:Звертаюсь 2 раз із проханням!
Шановна адміністраціє!
Звертаюся до вас з проханням переглянути моє блокування та надати мені ще один шанс.
Насамперед хочу щиро вибачитися перед адміністрацією та всіма гравцями за ситуацію, яка склалася. Я розумію, що незалежно від обставин саме я несу відповідальність за свої дії, і мені справді дуже соромно через те, що сталося.
Хочу пояснити, що перед тим, як завантажити цей файл, на мене чинився тиск з боку іншої людини. Мене переконували встановити його та погрожували наслідками у разі відмови. Через це я припустився великої помилки. У мене є всі докази цього спілкування, які я додаю до свого звернення, щоб адміністрація могла об’єктивно оцінити всі обставини.
Також хочу пояснити ситуацію щодо блокування мого акаунта на 01 сервері, через яке було відмовлено в попередньому зверненні. Це блокування пов’язане з тією ж ситуацією та тим самим файлом. Це не були окремі випадки чи нові порушення, а наслідок однієї помилки. Після цього я повністю видалив усі пов’язані файли, очистив комп’ютер від цього програмного забезпечення та заново перевстановив гру, щоб подібна ситуація більше ніколи не повторилася.
Ukraine GTA для мене — це набагато більше, ніж просто гра. За час перебування на проєкті я провів тут багато годин, був у різних фракціях, займав відповідальні посади, зокрема полковника ДСНС. Я дуже ціную цей проєкт і людей, з якими тут познайомився.
Я не намагаюся уникнути відповідальності або знайти виправдання. Я лише прошу врахувати всі обставини цієї ситуації та докази, які додаю. Я повністю усвідомив свою помилку, зробив із неї висновки й гарантую, що більше ніколи не допущу подібного.
Щиро прошу вас дати мені ще один шанс. Я дуже ціную Ukraine GTA і хочу повернутися до чесної гри, суворо дотримуючись усіх правил проєкту. Сподіваюся, що ви врахуєте мою історію на сервері, надані докази та моє щире каяття.
Дякую за приділений час та розгляд мого звернення.останній раз грав на проєкті 3 місяця тому.всі інші рази були під впливом шахрая. Прийміть мої вибачення
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Покарання Переписка з шахраєм
5. Дата порушення:- не памʼятаю)

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
3,314
Реакції
2,344
Бали
558
Вітаю, можете на 05 грати з чистого листа до першого порушення з порушенням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі