Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
52
Реакції
19
Бали
362
1. Ваш нікнейм та ID: Найт Вортекс 110116
2. Нікнейм адміністратора: Денис Даслер
3. Суть скарги:
Хочу подати оскарження щодо блокування мого акаунта на 6000 днів за використання АХК на капчу.

Під час перевірки у мене дійсно було виявлено бота, але він використовувався виключно для збору яблук. Я розумію, що використання подібних програм на сервері заборонене. Після того, як мені повідомили про це, я видалив бота.

Але хочу наголосити, що цей бот не використовувався для проходження капчі та взагалі не був призначений для її автоматичного проходження. АХК на капчу у мене не було.

Я визнаю факт наявності забороненої програми для збору яблук, але не згоден із покаранням саме за АХК на капчу, оскільки для капчі я жодних АХК не використовував.

Також хочу зазначити, що я хоч і є на кожному зльоті але ловлю мало чого. Розумію, що порушення було з мого боку, але прошу врахувати його характер та те, що бот використовувався лише для збору яблук.

У зв'язку з цим прошу переглянути покарання та, якщо це можливо, значно зменшити термін блокування. 6000 днів за ситуацію, яка не була пов'язана з використанням АХК на капчу, вважаю надто суворим покаранням.

Прошу поставитися до мого оскарження об'єктивно та дати мені можливість продовжити грати без подібних порушень у майбутньому.

Дякую за розгляд оскарження.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): https://ibb.co/HTgZxmxH
5. Дата порушення:4.09.2026

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,800
Реакції
969
Бали
409
Вітаю

Вас буде заблоковано на 10 днів за використання АХК. Будинок, який ви зловили, буде конфісковано.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі