Тіма Бумер
Поважний гравець
- Реєстрування
- 6 Лют 2025
- Дописи
- 106
- Реакції
- 100
- Бали
- 177
1. Ваш нікнейм та ID: 91316
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги: --
Доброго дня, шановна адміністраціє.
Я хочу оскаржити своє блокування за порушення правил серверу. Я визнаю, що в певній ситуації міг допустити порушення, однак вважаю, що покарання у вигляді блокування є занадто суворим.
Я не мав наміру завдати шкоди серверу, зірвати ігровий процес або навмисно порушувати правила. Якщо мої дії дійсно були порушенням, я готовий зробити висновки та надалі уважніше ставитися до правил серверу.
Прошу адміністрацію повторно переглянути ситуацію, врахувати всі обставини та, за можливості, зменшити термін блокування або повністю його зняти.
Я розумію, що правила серверу встановлені для всіх гравців, і надалі постараюся їх не порушувати.
Прошу переглянути моє покарання та надати можливість повернутися до гри.
Дякую за розгляд мого оскарження.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): -
5. Дата порушення: 07.09
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги: --
Доброго дня, шановна адміністраціє.
Я хочу оскаржити своє блокування за порушення правил серверу. Я визнаю, що в певній ситуації міг допустити порушення, однак вважаю, що покарання у вигляді блокування є занадто суворим.
Я не мав наміру завдати шкоди серверу, зірвати ігровий процес або навмисно порушувати правила. Якщо мої дії дійсно були порушенням, я готовий зробити висновки та надалі уважніше ставитися до правил серверу.
Прошу адміністрацію повторно переглянути ситуацію, врахувати всі обставини та, за можливості, зменшити термін блокування або повністю його зняти.
Я розумію, що правила серверу встановлені для всіх гравців, і надалі постараюся їх не порушувати.
Прошу переглянути моє покарання та надати можливість повернутися до гри.
Дякую за розгляд мого оскарження.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): -
5. Дата порушення: 07.09