Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Пасік

Козак
Реєстрування
6 Тра 2026
Дописи
17
Реакції
20
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Максон печеричка
2. Нікнейм адміністратора:Віталій Колодний/ Валерія Романова
3. Суть скарги: я Максон печиричка дуже вас прошу скоротити мені мій бан який я отримав. Залишилося близько три дні до мого другого денб народження так скажемо я маю на увазі розбану але я себе чуствою не знаю як вам правельно це сказати але скажу так мене ламає і так хочеться вже зайти та бути саме головне законо слухняним гравцем і не робити такі помилкі які я вчинив прошу вас ще раз та у всіх вибачення кому зробив щось не так можливо обідив але не тещо мені дали цей бан він мене навчив що потрібно тримати свого їзика за зубами та не говорити такі гадості я чесно хочу зайти вже так і цю любіму гру та просто кайфувати від життя
Також я розумію ви можете сказати три дні це мало та подождіть вже але чесно хочеться просто зайти та кайфанути так що не кайфане ніхто я обіцяю вам я ні одного правела не порушу тому що так за цей бан мені вбилося в голову що потрібно думати та слідкувати за своєю речю.
Чесно буду дуже вдячний та радий як що навіть скоротите, на пару годин, день, два, три, так я буду безмежно вам вдячний дуже дуже я люблю вас всіх та безмежно люблю цю гру та зрозумів що таке реально сидіти та ламатися того що ти не можеш ні як зайти в так хочеться,з любов'ю до всіх.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://postimg.cc/gallery/SNNgbgm
5. Дата порушення: 17.08.2026
6. Розбан. 16.09.2026[14:47]

Женя Блейз ♡

the legend..
Активний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
758
Реакції
1,123
Бали
543

Влад Тейчук

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
2 Бер 2026
Дописи
301
Реакції
89
Бали
184
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі