Оскаржено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
130
Реакції
74
Бали
177
Discord сервер(-и): Всі
Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot
Ваш особистий нікнейм у Discord: ꑭdar1usꑭ

Суть звернення:
Вітаю адміністрацію та модерацію Discord-сервера 05.

Перш за все хочу щиро та від усього серця попросити вибачення за ситуацію, яка сталася та призвела до отримання мною покарання. Я розумію, що правила Discord-сервера встановлені не просто так, а для підтримання нормальної, комфортної та адекватної атмосфери для всіх його учасників. Я визнаю, що зі свого боку міг допустити помилку, і зараз щиро шкодую про те, що сталося.

Я не хочу шукати виправдань своїм діям, перекладати провину на інших людей або доводити, що я в чомусь правий. Навіть якщо в момент ситуації я міг сприймати все по-іншому, зараз я розумію, що мав набагато краще контролювати свої емоції, слова та поведінку. Я визнаю свою помилку та готовий понести за неї відповідальність.

Мені справді прикро, що через мою поведінку виникла ситуація, яка змусила модерацію втручатися та витрачати свій час на розгляд цього питання. Я розумію, що у модераторів є багато іншої роботи, і вони не повинні витрачати зайвий час на проблеми, яких можна було б уникнути, якби я поводився більш розсудливо.

Я щиро прошу вибачення у модератора, адміністрації та всіх учасників сервера, яких могла зачепити ця ситуація. Мені шкода, що я допустив подібну поведінку, і я справді хотів би виправити свою помилку.

Я прекрасно розумію, що простого слова «вибачте» може бути недостатньо. Саме тому я хочу не просто попросити про зняття покарання, а показати, що я дійсно зробив для себе висновки. Я усвідомив, що навіть одна необдумана дія або сказане на емоціях слово може призвести до неприємних наслідків. Надалі я буду набагато уважніше стежити за своєю поведінкою та не допускатиму подібних ситуацій.

Я також хочу окремо вибачитися перед модерацією за можливу неповагу або незручності, які могли виникнути через мене. Я розумію, що модератори виконують свою роботу та повинні реагувати на порушення правил. Я не маю бажання конфліктувати з модерацією, сперечатися заради суперечки або створювати додаткові проблеми.

Я визнаю, що був неправий у своїх діях, і щиро прошу мене пробачити.

Якщо мої дії справді порушили правила — я це приймаю. Я не хочу використовувати цю апеляцію для того, щоб виправдати себе. Навпаки, я хочу показати, що усвідомив свою помилку та готовий змінити свою поведінку.

Я дуже прошу адміністрацію не розглядати це звернення як спробу уникнути відповідальності. Я розумію, що покарання було видане не просто так. Але водночас я дуже сподіваюся, що мені можуть дати можливість виправитися та показати, що я здатний дотримуватися правил.

Прошу дати мені ще один шанс.

Я обіцяю, що надалі буду уважніше читати та дотримуватися правил сервера, контролювати свої емоції, не провокувати конфлікти та не створювати проблем для інших учасників і модерації. Я зроблю все можливе, щоб подібна ситуація більше не повторилася.

Мені справді шкода, що все дійшло до покарання. Якби я міг повернути час назад, я б без сумнівів змінив свою поведінку та не допустив би цієї ситуації. На жаль, змінити минуле я вже не можу, тому єдине, що я можу зробити зараз, — щиро вибачитися, визнати свою помилку та надалі поводитися відповідально.

Я прошу поставитися до мого звернення не лише як до формальної апеляції, а як до щирого прохання про можливість виправитися. Я не хочу залишати після себе негативне враження та не хочу, щоб ця ситуація визначала мою подальшу поведінку на сервері.

Ще раз хочу щиро попросити вибачення. Вибачте за мої дії, вибачте за можливі незручності, вибачте за витрачений на цю ситуацію час і вибачте за те, що взагалі виникла необхідність видавати мені покарання.

Я щиро шкодую про те, що сталося.

Прошу адміністрацію та модерацію, якщо це можливо, пом'якшити або повністю зняти моє покарання. Я буду дуже вдячний за можливість залишитися на сервері без конфліктів і довести своєю поведінкою, що я справді зробив висновки.

Я не вимагаю зняти покарання і не вважаю, що мені хтось щось винен. Я лише дуже прошу дати мені шанс виправити свою помилку.

Щиро перепрошую ще раз. Я визнаю свою провину, шкодую про ситуацію та обіцяю надалі дотримуватися правил. Сподіваюся на ваше розуміння, людяність та можливість отримати ще один шанс.

Дякую за те, що прочитали моє звернення до кінця та приділили йому свій час. Незалежно від остаточного рішення я поважатиму роботу адміністрації та модерації.

Ще раз — вибачте мене, будь ласка. Я справді шкодую та дуже прошу пробачення.

Докази (скріншоти/відео):-
Дата видачі покарання-
​

Станіслав Тернер

S.M 05 | Південна Україна
Сеньйор Модератор DS
Реєстрування
20 Лют 2023
Дописи
331
Реакції
450
Бали
478

Вітаю.
Блокування оскаржено до 30 днів, при повторному порушенні в оскарженні буде відмовлено.

[Оскаржено]​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі