Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Гру 2024
Дописи
38
Реакції
20
Бали
113
1000013630.jpg

1. Ваш нікнейм та ID: Валерка Громов
2. Нікнейм адміністратора: Данило Гринкевич
3. Суть скарги: Вітаю, мені під час гри було видано мут на 80 хвилин від адміністратора Данила Гринкевича за те, що я написав слово да, а потім кхм, якщо не помиляюся. Покарання було видано напевно через хвилин 30–40. Я собі спокійно був в афк і нікого не чіпав, і мені приходить мут. Я написав йому в Діскорд у грубій формі: Чому мені дали мут, якщо я нічого поганого не написав.

Він побачив моє повідомлення, то зняв мут і дав новий на 10 хвилин і бан на один день за пунктом 7.10: Заборонено ображати / погрожувати адміністрації поза грою в соцмережах, особистих повідомленнях тощо під це правило підпадає все, що стосується дій адміністратора.

Я все розумію, але у мене є вільний час пограти лише ближче до ночі, тому що я є військовим і можуть бути свої закиди по спілкуванню, а так я завжди дуже адекватний. Якщо там дивитися, то завжди в рацію фракції ЗСУ пишуть все не по темі, як потрібно, тобто використовують у власних цілях, і тим гравцям ніхто не дає покарання. А я написав слово не туди, і мені мут — це більше виглядає як негативне відношення від адміністратора в мою сторону.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі