В очікуванні Оскарження

Sakyra2

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Гру 2025
Дописи
86
Реакції
62
Бали
67
1. Ваш нікнейм та ID: Олег Монгол 4188
2. Нікнейм адміністратора: Server
3. Суть скарги:

Звернення до Олега Галицького щодо оскарження блокування

Доброго дня, Олеже Галицький!

Я, гравець 07 сервера під ніком Петька Овнпотужний, прошу Вас переглянути моє блокування та надати можливість продовжити гру на проєкті.

Дата: 11.10.2026

Хочу пояснити ситуацію, яка сталася зі мною. Я планував передати майно з 06 сервера на 07 сервер на суму 75кк ігрової валюти. Я знайшов людину, запропонував їй провести обмін, і вона погодилася.

Ми зайшли на 06 сервер, поїхали на ЦР, де я придбав у цієї людини аксесуар за 75кк. Після цього ми перейшли на 07 сервер і знову полетіли на ЦР. Людина підійшла до мого намету, але нічого не придбала та вийшла з гри. У результаті я нічого не отримав на 07 сервері, а 75кк на 06 сервері вже були витрачені.

Приблизно о 17:30 мене заблокували на 06 сервері з причиною «До з'ясування», а о 20:30 — на 07 сервері.

Після блокування на 06 сервері я сам написав Іллі Репецькому, зізнався, що хотів здійснити обмін валюти між серверами, та надіслав скриншоти нашої переписки. Я не намагався приховати свої дії й сам повідомив адміністрацію про ситуацію.

Після цього мені повідомили про порушення правила 11.2:

«Забороняється передавати ігрове майно / ігрову валюту між серверами / сторонніми проєктами. | Бан 6000 днів / Чорний список UKRAINE GTA».

Я розумію, що порушив правила проєкту, і визнаю свою помилку. Проте прошу врахувати, що я сам зізнався адміністрації, надав докази листування та не отримав жодного майна чи валюти на 07 сервері.

Саме тому прошу Вас оскаржити моє блокування та переглянути вид покарання, врахувавши моє добровільне зізнання й готовність відповідати за свої дії. Якщо розблокувати акаунти неможливо, прошу розглянути можливість дозволити мені створити новий акаунт і продовжити гру на проєкті.

Я визнаю свою помилку та обіцяю надалі дотримуватися всіх правил UKRAINE GTA. Дуже сподіваюся на Ваше розуміння та шанс виправити ситуацію.

Дякую за приділений час і розгляд мого звернення.

З повагою,
Петька Овнпотужний
Гравець 07 сервера
11.10.2026

4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): Тиць

5. Дата порушення: 11.10.2026

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі