Зачинено Оскарженя Бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

kaxna

Новий гравець
Реєстрування
4 Жов 2026
Дописи
3
Реакції
0
Бали
3
1.Ваш ігровий нікнейм: Микола Донецьк
2. Ваш ID: 6905813
3.Нікнейм адміністратора: Алекс Шнайдер
4.Причина покарання: Використання стороннього ПЗ (чит)
5.Суть звернення:

Шановна та вельмишановна адміністраціє!

Звертаюся до вас із найщирішими вибаченнями та дуже великим проханням про милосердя.

Я повністю визнаю свою провину: я дійсно припустився жахливої помилки та грав із читами. Мені неймовірно соромно за цей вчинок. Я дуже-дуже шкодую, що підвів вас, порушив правила нашого улюбленого сервера та зіпсував ігровий досвід іншим. Це було максимально дурне, дитяче та необдумане рішення, про яке я зараз шкодую кожної хвилини.

Я повністю видалив усе стороннє ПЗ, очистив гру та зробив для себе дуже серйозні висновки. Цей сервер для мене — не просто гра, це місце, де я проводжу час із задоволенням, і мені боляче від думки, що через свою дурість я втратив можливість бути частиною цієї спільноти.

Будь ласка, благаю вас дати мені єдиний, другий шанс і розблокувати мій серійний номер та акаунт. Я обіцяю та присягаюся, що від мене більше ніколи не буде жодного порушення правил. Я готовий до будь-яких умов: повного обнулення акаунту, вилучення майна чи суворого випробувального терміну — аби тільки мати змогу знову грати чесно на рідному сервері.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі