Відмовлено Оскарженя Юра Отаман та Таісії Сівцова.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дима Міллер

Шановний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
44
Реакції
39
Бали
23
1.Особистий нікнейм:Дмитро Барселона
2.Суть скарги:Вітаю я Дмитро Барселона я на другому акаунте обманув гравця я це не оскаржую але ви мене заблокували до 2025 року а теперь ми подивимось як саме Джон кейт брав відео та докази того як я порушив та обманув гравця а саме це було на другому акаунті а саме Дмитро Копайгора типерь ми подивомось що фрапси були взяти від 3 лиця також якщо подиавитися то что в мене немає грошей є тільки бмв авто та скін Буданов хотя мені о тдолжив гроші друг тим самим я підняв в казіно а саме в чикаго я там на 9 місце і ви також можете це подивитися.Також я хочю щоб мій акаунт а саме мультиакаунт щоб его удалили та розбаняли мій основний по вашим правилам а саме 2.5.1 .Також можем подивитися або адміністрація або подкуптна або щось друге а саме і за того то что в мене на акаунті тіки авто та скін грошей немає та н аскарші Джона кейта немає прямих доказів того то что я щось перекинув або перекинкв якось гроші він ні як не мог побачити це а саме і за тог
о то что він обижений за то что ему видалили клан він передав мені его та зараз венит мене в тому то что и за мене видалили клан Якщо адміністрація якось подкуптна а бо якось так як на маем акаунте зараз немаж не грошей а тіки авто і те не дороге також скін не дорогий Висновок прошу видалити мультиакаунт та розбанути мене на основі а саме по правилам 2.5.1. У разі порушеня правила мультиакаунтів гравець може звернутися до розділу скарг на адміністрацію свого сервера з проханням видалити його мультиакаунти та розблокувати основний акаунт. вот
Так що це від третього лиця і де адміністрація побачили то что в мене на акаунті гроші?
Також примечю то что на скарге Джона Кейта немає повних доказів щоб мене банити.
Хотів би побачити відповідь старшие адміністрації.
3. Докази (скріншот/відео): (жмяк) (Жмяк)

Останнє редагування:

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,963
Реакції
10,050
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Ваш аккаунт Дмитро Копайгора [110280] був заблокований за шахрайство від 10 мільйонів на 60 днів. По даній скарзі
Clic
Після блокування ВИ зайшли на свій другий аккаунт Дмитро Барселона [74597] що забороняється пунктом правил 2.6. Заборонено грати з іншого акаунту обходячи блокування на основному акаунті (обхід бану). Дане правило застосовується у дві сторони, не залежно від дати створення акаунту. | Бан х2 до отриманого покарання на іншому акаунті, без урахування відбутих днів у покаранні
Примітка: використання стороннього ПЗ, образа UKRAINE GTA (керівництва / адміністрації / рідних / тощо), НонРп шахрайство, обман, махінації, передача акаунту, тощо.
Покарання видано вірно!
В оскаржені відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі