Marikk
Отаман
- Реєстрування
- 30 Сер 2023
- Дописи
- 101
- Реакції
- 29
- Бали
- 31
1. Ваш нікнейм: 55129, 53258
2. Нікнейм адміністратора: Валерія Савченко
3. Суть скарги: Людина нас провокувала не один день, бо, як видно, їм порадила адміністрація нас провокувати, яка їх тепала до себе. Після чого людина в ту саму хвилину поїхала за нами та почала провокувати. Хотілося б вивести це все на чисту воду і попросити у вас зменшення покарання до мінімального.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):моє покарання , Маги
ось вам всі скарги за провокацію: 1 скарга 2 скарга
А провокацій було багато, тож виходить, що дана людина вводить вас в оман. Також хотілося б сказати: є відео, яке я не хочу заливати на форум, тому що там багато особистого. Якщо вам цікаво — зв’яжіться зі мною.
5. Дата порушення: 17.12.2025
2. Нікнейм адміністратора: Валерія Савченко
3. Суть скарги: Людина нас провокувала не один день, бо, як видно, їм порадила адміністрація нас провокувати, яка їх тепала до себе. Після чого людина в ту саму хвилину поїхала за нами та почала провокувати. Хотілося б вивести це все на чисту воду і попросити у вас зменшення покарання до мінімального.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):моє покарання , Маги
ось вам всі скарги за провокацію: 1 скарга 2 скарга
А провокацій було багато, тож виходить, що дана людина вводить вас в оман. Також хотілося б сказати: є відео, яке я не хочу заливати на форум, тому що там багато особистого. Якщо вам цікаво — зв’яжіться зі мною.
5. Дата порушення: 17.12.2025
Останнє редагування: