Ростислав Берлінськи
Новий гравець
- Реєстрування
- 26 Чер 2026
- Дописи
- 2
- Реакції
- 2
- Бали
- 3
1. Ваш нікнейм:Ростислав берлінський
2. Нікнейм адміністратора: Еммі Вейт
3. Суть скарги:
Я,Ростислав берлінський , прошу надати мені шанс на повернення в гру
За цей час в мене було достатньо часу обміркувати, проаналізувати та подивитись на ситуацію яку я вчинив під іншим виглядом
Я ніяк не намагася когось образити !
За цей час я усвідомив, що саме Юкрейн ГТА давала мені ті емоції які в мене були коли я грав.
Також було багато різних рп які давали задоволення або просте спілкування з друзями яких саме знайшов в Ukraine GTA , спільні інтереси нас об'єднували в цьому, до моментів смутку. Коли не було сил та надії саме Юкрейн ГТА давало мені надію та відчуття що все життя ще попереду.
Те що я вчинив є не правильно, те що я вчинив - зараз дуже сильно засуджую.
Я визнаю свою провину і проаналізував те що я зробив. Це не є правильно
Але я думаю кожен має право визнати свою помилку, признати це, попросити пробачення та повернутися назад
Дуже Вас прошу мене зрозуміти. Дякую
Тому прошу Вас, дати мені шанс на повернення
4. Доказ отриманого покараня
5. Дата порушення 12.04.2026
2. Нікнейм адміністратора: Еммі Вейт
3. Суть скарги:
Я,Ростислав берлінський , прошу надати мені шанс на повернення в гру
За цей час в мене було достатньо часу обміркувати, проаналізувати та подивитись на ситуацію яку я вчинив під іншим виглядом
Я ніяк не намагася когось образити !
За цей час я усвідомив, що саме Юкрейн ГТА давала мені ті емоції які в мене були коли я грав.
Також було багато різних рп які давали задоволення або просте спілкування з друзями яких саме знайшов в Ukraine GTA , спільні інтереси нас об'єднували в цьому, до моментів смутку. Коли не було сил та надії саме Юкрейн ГТА давало мені надію та відчуття що все життя ще попереду.
Те що я вчинив є не правильно, те що я вчинив - зараз дуже сильно засуджую.
Я визнаю свою провину і проаналізував те що я зробив. Це не є правильно
Але я думаю кожен має право визнати свою помилку, признати це, попросити пробачення та повернутися назад
Дуже Вас прошу мене зрозуміти. Дякую
Тому прошу Вас, дати мені шанс на повернення
4. Доказ отриманого покараня
5. Дата порушення 12.04.2026