Відмовлено Оскарженя

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Діма Пандовіч

𝔐𝔬𝔱𝔬 𝔓𝔞𝔫𝔡𝔞
Реєстрування
4 Лют 2025
Дописи
75
Реакції
10
Бали
11
Нікнейм адміністратора: Танюшка Роуз
Особистий нікнейм: 92274
Суть скарги: мут не за що на 120хв спочатку, потім мут на 145хв не за що, за що дали мут, дали мут те що данний гравець 2132 подав скаргу на мене, а скільки разів я подавав на нього скарху йому то з ним нічого не розбирались нормально як я просив а тільки мут давали йому, пояснюю На цього гравця я вже не в перше пишу жалобу, як він спеціально підходить провокує видає себе за адміна погрожуючи киком, плюс погрожує ще, не поважне ставлення, оск гравців, і так кожен день він підходить до мене і провокує, зробіть нарешті щось з цим грацем, на нього багато кто вже жалується на цр як він підходить і оск, не поважне ставлення, видача себе за адміна, і спеціально провокує так що я навіть вибачаюсь но вже конкретно лопнуло терпіння на цього гравця і висказався йому а йому хіхоньки да хахоньки і все рівно продовжує провокувати більше і більше. І прошу будь ласка Шановні адміністратори зніміть мені мут який видали, так як я не винен в цій ситуації а з гравцем нічого нормально не розбираються. Навіть прикріплю всі відео докази на цього гравця щоб ви розуміли що закривають очі адміністратори на його такі дії повторні кожен день. І прикріпляю ще доказ що отримав не за що мут з його жалоби і моєї. І якщо це можливо надати мені компенсацію за ці всі дії моральні та психологічні. одним словом ось порушеня гравця: 5.1. - 5.5. - 5.8. - 5.9. - 5.10. - 5.11. - 5.22. - 5.24. - 6.32.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): за 12.03.2025
13.03.2025
13.03.2025

Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Покарання видано вірно, щодо терміну, після перерозгляду скарги було додано термін за MG.

Діма Пандовіч

𝔐𝔬𝔱𝔬 𝔓𝔞𝔫𝔡𝔞
Реєстрування
4 Лют 2025
Дописи
75
Реакції
10
Бали
11
Шановний пане Адміністратор Ну дак а що мені робити з цим гравчем далі терпіти коли він постійно так підходить і робить і погрожує і видає себе за адміна а адміністрація за це тільки мут не надовго дають і виводить мене з психіки і морально?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі