Розглянуто Оскарженя

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Гру 2022
Дописи
42
Реакції
20
Бали
11
Я вважаю, що саме Альфонсо Аріаз повинен отримати право власності на віллу. Причина очевидна: він першим здійснив захоплення, випередивши Тимурку Гаджиметова. До того ж, Тимурка скористався несправедливим методом — проправся крізь стіну, використовуючи баг. Тому чесна перевага має бути за Альфонсо, адже його дії були коректними й без порушень. Я вважаю, що Альфонсо Аріаз має отримати право власності на віллу, адже саме він був першим, а не Тимурка Гаджимагамедов."

Реєстрування
27 Лют 2025
Дописи
45
Реакції
11
Бали
11
Я вважаю, що саме Альфонсо Аріаз повинен отримати право власності на віллу. Причина очевидна: він першим здійснив захоплення, випередивши Тимурку Гаджиметова. До того ж, Тимурка скористався несправедливим методом — проправся крізь стіну, використовуючи баг. Тому чесна перевага має бути за Альфонсо, адже його дії були коректними й без порушень. Я вважаю, що Альфонсо Аріаз має отримати право власності на віллу, адже саме він був першим, а не Тимурка Гаджимагамедов."
ахахаха

Реєстрування
27 Лют 2025
Дописи
45
Реакції
11
Бали
11
вы ваще все гениальны вам же сказали вы просто зашли в дом не купили а просто зашли

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Відповідь була надана - тут (клікабельно)

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі