Схвалено Оскарженя

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
19 Бер 2025
Дописи
43
Реакції
15
Бали
11
1. Ваш нікнейм:ілля босенко
2. Нікнейм адміністратора:євгеній макрен
3. Суть скарги:
Доброго дня, шановна адміністраціє Ukraine GTA!

Хочу щиро попросити переглянути моє блокування. Мене забанили за причиною “реклама проєктів”, але, на жаль, сталося непорозуміння. Те, що я написав, було всього лише назвою мого TikTok-акаунту, а не спробою розміщувати будь-яку рекламу чи просувати сторонні ресурси. Я навіть не думав, що це може виглядати як порушення правил.

Мені дуже прикро втратити доступ до сервера, бо Ukraine GTA для мене не просто проєкт, а місце, де я проводив час, грав, знаходив нових людей і отримував кайф від гри. Не хотілось би бути заблокованим через таке дрібне і випадкове непорозуміння.

Обіцяю надалі бути уважнішим, не розміщувати нічого, що може виглядати як реклама, і повністю дотримуватися правил. Дуже прошу дати мені другий шанс і зняти бан. Навіть тимчасове розблокування, щоб виправити інформацію, вже було б великою підтримкою.

Сподіваюся на розуміння та позитивне рішення.
Дякую за увагу.

З повагою,Ілля Босенко
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):не можу бо бан по айпі і воно навіть не заходе на сервер пише підєднаня минуло
5. Дата порушення:дуже давно

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець!

Перевіривши інформацію, виношу вердикт: Ваш аккаунт буде розблоковано. Але наступного разу, при повторному порушені, Ваш аккаунт не буде підлягати оскарженю та буде видалений.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі