Відмовлено Оскарженя

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Бойко.

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Вер 2023
Дописи
112
Реакції
47
Бали
31
1. Ваш нікнейм: Володимир Бойко

2. Нікнейм адміністратора:Ілля Репецький

3. Суть скарги:мене заблокували на 31 день по причині образи гравців і розпал міжнаціональної ворожнечі. Я не хотів ніяку націю ображати просто так вирвалося і це перший раз за всю гру я отримав таке покарання. Можете будь ласка перевидати на трохи менший термін бо на перший раз це за багато. Я обіцяю що більше не буде ображати будь яку націю😕 ну будь ласка я вас прошу я немаю де проводити час а так грав у гру

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/НПУ-ОСК-Рідних.369657/

5. Дата порушення:16.02.2026

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,097
Реакції
877
Бали
253
Вітаю Шановний гравець.

З Вашої сторони за час перебування на сервері та в загальному на проекті Ви отримували велику кількість покарань, а саме більше 30 мутів, переважна кількість яких складає за неповажне ставлення, образи, провокації та неадекватні висловлювання в сторону гравців та Адміністрації.
Більше 40 покарань у вигляді деморгану за різні порушення.
Ви отримували блокування за спробу зливу складу фракцій.

З приводу Ваших слів, що Ви не хотіли ображати націю, або громадян певної нації, хоча, окрім 1 скарги від Вас де Ви образили гравця за нацією, це повторилось ще в даній скарзі (Click).
Раніше, Вам надавали оскарження на блокування за злив складу.
Беручи до уваги фактори Масових порушень, образ, провокацій, неповажних ставлень та розпалу міжнаціональної ворожнечі — ми не готові наразі надати Вам ще 1 оскарження.
За період блокування перерозгляньте свої минулі дії та зробіть висновки.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі