Розглянуто Оскорбление родных // оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юрій Куросакі

Тот кто защищает..
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
65
Реакції
37
Бали
21
1. Нікнейм гравця: Молдован Николаев
2. Особистий нікнейм: Юрій Грицько
3. Клан порушника: Fart
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Fart
5. Суть скарги: Скара подана від третього лиця + немає точних доказів з чією мамою я там щось робив + Були маніпуляції зі сторони гравця а саме спроба вимоги 2кк ігрової валюти
6. Докази (скріншот/відео): Клац // Манипуляция
7. Дата порушення:12.03

Жекіч Миколаївський

Гість
Вітаю,
Щодо отриманої скарги, хочу вас проінформувати, що розгляд ситуації здійснюється враховуючи сторони образу чи неправедності, особливо у випадках, пов'язаних із родичами (батьками). Щодо подій, що мали місце в чаті, хочу зазначити наступне:
[20:53:03] Юрій Грицько: "Молдован, Шо ти?"
[20:54:03] Дашуля Фатова: "Юра, успокойся"
[20:54:13] Юрій Грицько: "написав повідомлення про батьків."

Враховуючи повний контекст ситуації, гравець Дашуля Фатова звернулася до вас із проханням утриматися від висловлювань у клановому чаті і залишити цю ситуацію без коментарів. На жаль, ви вирішили діяти інакше, виславши повідомлення, яке було визнано несумісним із правилами серверу.

Це покарання було настановлено з таких причин:
1. Ви, як модератор клану FART, повинні розуміти, що ваші внутрішні конфлікти не повинні залучати близьких або родичів.
2. У якості представника старшого складу, вам слід розуміти принципи підпорядкування та відповідальності.

Прошу вас врахувати це покарання як можливість переосмислити свої дії та дотримуватися правил серверу у подальших ситуаціях.

Гравець Молдован Николаев #52307 отримає покарання: Загроза баном/ДеМорганом - /jail 30-60

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі