Розглянуто Оскорбления/Егор Лобач

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марк Самсоне

TuybikiFamQ💯
Реєстрування
24 Жов 2023
Дописи
88
Реакції
76
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Марк Самсоне-142805
2. Нікнейм порушника: Егор Лобач-233929
3. Назва клану порушника: HardFamQ
4. Суть скарги:
Я хочу описати ситуацію, яка сталася зі мною на грі зі страйкболу, щоб розставити всі крапки.

У визначений день я приїхав на страйкбол на своєму мотоциклі. Приїхав завчасно, спокійно припаркувався, привітався з людьми. Настрій був позитивний, адже я їхав не для конфліктів, а щоб провести час, пограти, поспілкуватися та отримати хороші емоції.
Поки всі готувалися до гри, я вирішив познайомитися з однією дівчиною, яка також була серед учасників. Я підійшов культурно, без жодного хамства чи нав’язування. Представився, сказав, що вперше її бачу на грі, запитав, чи давно вона займається страйкболом. Розмова була спокійна, адекватна, без жодних провокацій.
У цей момент до нас підійшов якийсь хлопець (особисто я з ним не знайомий). Без будь-яких причин він почав поводитися агресивно. Замість того щоб просто пройти повз або долучитися до розмови нормально, він почав мене перебивати, говорити зверхнім тоном і дозволяти собі образливі слова на мою адресу.

Я не давав жодного приводу для такого ставлення. Я нікого не ображав, не провокував, не порушував правил гри чи поведінки. Проте з його боку почалися безпідставні закиди та приниження. Складається враження, що його зачепив сам факт того, що я спілкуюся з дівчиною, або він просто вирішив показати себе «головним» перед іншими.
Я намагався не розпалювати конфлікт. Відповідав спокійно, без агресії. Не переходив на особистості. Моя позиція проста — я приїхав грати в страйкбол і нормально спілкуватися з людьми, а не з’ясовувати стосунки.
Мені незрозуміло, чому деякі люди вважають, що можуть дозволяти собі таку поведінку без жодної причини. Якщо у когось є особисті претензії — їх можна висловити спокійно, без образ і показової агресії.
Я викладаю це повідомлення не для того, щоб роздувати конфлікт, а щоб ситуація була описана чесно та об’єктивно. Я не шукаю сварок, не намагаюся когось принизити у відповідь. Просто хочу, щоб було зрозуміло: я нікого не провокував і поводився адекватно.
Сподіваюся, надалі подібних ситуацій не виникатиме, а всі учасники заходів будуть дотримуватися елементарної поваги один до одного. Ми всі приїжджаємо заради гри, позитиву та спільного хобі, а не для створення конфліктів.
Окремо хочу зазначити, що вся ця ситуація виглядала максимально дивно та безпідставно. Я не вступав у суперечки, не намагався щось доводити чи когось принижувати. Я просто спілкувався. Якщо комусь це не подобається — це його особисте питання, але це не дає права переходити межі поваги.

5. Доказ порушення (скриншот/відео): тут
6. Дата порушення:
14.02.2026

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
2,777
Реакції
918
Бали
253
Вітаю.
Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:
Гравець Егор Лобач [ID233929] отримує покарання у вигляді мут на 150 хв за Порушення правил грабування а саме:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
Ви автор даної скарги а саме Марк Самсоне [ID142805] отримуєте покарання у вигляді муту 80 хв за Порушення правил Ukraine Gta а саме:
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі