Оскаржено Оскраження для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Блатной111

Новий гравець
Реєстрування
27 Кві 2026
Дописи
29
Реакції
1
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Максим Блатной
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Доброго вечора, шановний адміністратор Ukraine GTA. ось я знахожуся в бані вже пів місяця рівно 15 днів назад з моїх вуст було сказано 1 погане оркове слово воно було сказано ніяк не для підтримки а і за того що я малий толупень який не знає значення цього слова виходячи з ситуації це було сказано в розмові і все я розповів шановному адміністратору О. Хмельницькому гравець з яким було розмова і іза чого було вимовленно це слово підтвердив мої слова що звучало це ніяк не для підтримки орків. Пане Олег звертаюся до вас з всією своє повагою до вас та прошу оскаржити моє блокування на 6000 днів. юкрейн гта це не просто граю. це гра якій я відавав життя якщо навіть подивитися через перевірку в тг я зоходив кожен день і зараз просто не можу жити без неї. Я Максим Блатной можливо ще гравець 06 серверу прошу вибачення перед всіма хто це бачив та прошу вас пане Олег Розблокувати та дати мені 2 шанс або скоротити моє блокування не на завжди. І скажу вже 3 раз це було сказано ніяк не для підтримки я не знав і не знаю значення цього слова і обіцяю що з моїх вуст не то що таких слов не прорлунає не пролунає не 1 російське слово . Ukraine GTA - МОЄ ЖИТТЯ (З ПОВАГОЮ Блатной)
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео)https://postimg.cc/3yGf2M5h
5. Дата порушення: 29.06.2026

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,255
Реакції
5,149
Бали
253
Вітаю!

Блокування скорочено до 14 днів.
Більше не порушуйте.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі