Розглянуто Оск Батьків Нікіта Сахура✌️✌️✌️ I T - 601

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Бумер

Мій шлях — мої правила.
Реєстрування
26 Гру 2023
Дописи
219
Реакції
121
Бали
403
Вік
15
1. Ваш нікнейм: Влад Бумер
2. Нікнейм порушника: на фото
3. Суть скарги:

Я їхав у напрямку своєї квартири. Після цього мені написали в Telegram, у зв’язку з чим я зупинився на узбіччі дороги.

Через деякий час до мене під’їхав Микола Вахо, після чого ми привіталися. Згодом на мотоциклі під’їхав Нікіта Сахуру та написав у чат фразу: «Син Форума».

Хоча Нікіта Сахуру прямо не вказував на матір, батька чи інших конкретних членів сім’ї, на мою думку, вислів «Син Форума» є завуальованою згадкою родичів. Використання слова «син» безпосередньо відсилає до сімейного зв’язку та батьків людини, тобто фактично містить непряму згадку рідних.

Таким чином, вважаю, що дана фраза може розцінюватися як завуальована згадка батьків/рідних, навіть попри те, що конкретно матір, батько чи інший член сім’ї прямо названі не були.

Рахую, що за дане порушення необхідно видати покарання згідно з пунктом 5.17 правил UKRAINE GTA — «Образа рідних / родичів», за яким передбачено покарання у вигляді бану від 15 до 30 днів.

У даній ситуації фраза «Син Форума» є завуальованою згадкою рідних, оскільки слово «син» прямо вказує на родинний зв’язок та відповідно на батьків. При цьому згадка була здійснена безпосередньо в ігровому чаті.

З огляду на це, прошу адміністрацію розглянути дане порушення відповідно до пункту 5.17 та видати покарання у вигляді бану на 30 днів.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
1786911581848.png

1786911742049.png
5. Дата порушення: 16.08.2026/23:55

Олександр Адамс.

Адміністратор | Північна Україна
Адміністратор
Реєстрування
31 Жов 2025
Дописи
744
Реакції
189
Бали
159
Вітаю!

Розглянувши вашу скаргу виношу такий вердикт

Син форума не є завуальованую згадкою рідних, а лише неповажним ставленням, тому

Гравець Нікіта Сахура [102257] отримує покарання у вигляді муту строком на 175 хв

5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів

5.1.
"MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі