Розглянуто Оск.Згадка Рідних ✌️✌️✌️ | R - 2996

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Бумер

Мій шлях — мої правила.
Реєстрування
26 Гру 2023
Дописи
203
Реакції
108
Бали
48
Вік
15
1. Ваш нікнейм: Влад Бумер
2. Нікнейм порушника: Назар Ритт
3. Назва клану порушника: на відео
4. Суть скарги:

Ми разом із Тімочкою Бумером перебували на ЦР та спокійно спілкувалися між собою. Через деякий час до нас підійшов гравець Назар Риит, який без будь-якої причини почав провокувати конфлікт, звертаючись до нас з образами та нецензурними висловлюваннями. Спочатку жодних образ у його бік з нашого боку не було, однак після тривалих провокацій ми, на жаль, також почали відповідати йому образами.

Одразу хочу зазначити, що ми не заперечуємо своєї провини щодо взаємних образ і повністю готові понести покарання, передбачене Правилами сервера UKRAINE GTA, якщо адміністрація вважатиме це необхідним. Проте важливо врахувати, що конфлікт був розпочатий саме Назаром Риитом, а наші висловлювання були відповіддю на його провокації.

Найбільш серйозним моментом є те, що під час конфлікту Назар Риит перейшов межу звичайних образ та почав згадувати батьків. На відеозаписі чітко чути його фразу: «у тебя ****************************…». Хоча він не договорив речення до кінця, для будь-якої людини очевидно, який саме зміст він мав намір вкласти у свої слова. Подібні висловлювання є неприйнятними, а їхній сенс був зрозумілий не лише нам, а й іншим гравцям, які знаходилися поруч та не брали участі у конфлікті. Вони також були здивовані та шоковані такою поведінкою гравця.

Крім цього, хочу звернути увагу адміністрації, що це не перший випадок подібної поведінки з боку Назара Риита. Раніше я вже подавав на нього скаргу за згадку рідних, однак тоді адміністратор Микола Дайшенко прийняв рішення видати йому лише мут. Тобто гравець уже мав покарання за схоже порушення, але, як можна побачити, жодних висновків для себе не зробив і продовжив порушувати правила проєкту.

Саме через повторність подібних дій вважаю, що звичайний мут у цій ситуації вже не матиме жодного виховного ефекту. Прошу адміністрацію врахувати, що гравець систематично допускає згадки та образи рідних, і застосувати до нього покарання, передбачене правилами проєкту за таке порушення, а саме бан на максимально можливий термін, якщо адміністрація встановить, що його дії підпадають під відповідний пункт правил.

Також прошу адміністрацію під час розгляду скарги врахувати повний контекст конфлікту, а не лише нашу відповідь, адже саме Назар Риит став ініціатором словесної перепалки, постійно провокував конфлікт та першим перейшов до згадки батьків.

Минула -Скарга на даного гравця від мене -По причині
згадка батьків.

5. Доказ порушення (скриншот/відео): Докази

6. Дата порушення: 18.07.2026
Також хочу зауважити що даний гравець є модератором Клану
1784361906324.png

Адам Квенті

ЗГС Неоф | Північна Україна (04)
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
834
Реакції
357
Бали
123
Вітаю!
Переглянувши вашу скаргу,виношу наступний вердикт:
Гравець Влад Бумер [91851] отримає покарання у вигляді 60 хвилин муту
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
Гравець Назар Риит [83471] отримає покарання у вигляді 120 хвилин муту
5.14. "Згадка рідних / родичів" - Заборонена згадка рідних / родичів. | Мут до 120 хвилин / Бан до 3 днів
Розглянуто

Адам Квенті

ЗГС Неоф | Північна Україна (04)
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
834
Реакції
357
Бали
123
Вітаю!
Перерозглянувши вашу скаргу,виношу наступний вердикт:
Гравець Назар Риит [83471] отримає покарання у вигляді Блокування акаунта на 2 дні
5.14. "Згадка рідних / родичів" - Заборонена згадка рідних / родичів. | Мут до 120 хвилин / Бан до 3 днів
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі