Відмовлено Оск Рідник + Дм ЗЗ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Чопа Тропа

Новий гравець
Реєстрування
5 Кві 2024
Дописи
6
Реакції
1
Бали
6
1. Нікнейм гравця: 6864635
2. Особистий нікнейм: Денис Рембо
3. Клан порушника:HAYATUNA
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: KRISTALIKK
5. Суть скарги: Спочатку все було так… Я та мій друг(соклан) Антоон Найдич робили гонку з Києву до Борисполя,люди з клану HAYATUNA мали перестрілку та стояли по серед дороги,я врізався в одного на швидкості 300+ та вибачився але сказав теж щоб не виходили так більше на дорогу,вони почали до мене ,,бивувати” та говорити що ми тут ”ніхто/звати нас ніяк” типу шо їх більше і вони нас ,,затулять” ми почали з ними спорити та вони нас просто розтріляли а саме гравець в червоному скіні грабіжника(на фрапсі теж він є) та в скіні школяра. Пізніше ми знову катались з другом і їх соклан почав нас до ганяти на розстрілювати без причини,ми його вбили 2/1,після того ми поїхали мирно собі на епіцентр нікого не рухали та вони навязались до нас почали провокувати та пізніше оск родни пішов+ дм в ЗЗ та анімки непристойного характеру на трупі мого друга….Від тоді вони нас переслідують та завжди вбивають без причини.
6. Докази (скриншот/відео): https://www.youtube.com/watch?v=oe3gH9Z_mV0
7. Дата порушення: 11,04,2025

Чопа Тропа

Новий гравець
Реєстрування
5 Кві 2024
Дописи
6
Реакції
1
Бали
6
1. Нікнейм гравця: 6864635
2. Особистий нікнейм: Денис Рембо
3. Клан порушника:HAYATUNA
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: KRISTALIKK
5. Суть скарги: Спочатку все було так… Я та мій друг(соклан) Антоон Найдич робили гонку з Києву до Борисполя,люди з клану HAYATUNA мали перестрілку та стояли по серед дороги,я врізався в одного на швидкості 300+ та вибачився але сказав теж щоб не виходили так більше на дорогу,вони почали до мене ,,бивувати” та говорити що ми тут ”ніхто/звати нас ніяк” типу шо їх більше і вони нас ,,затулять” ми почали з ними спорити та вони нас просто розтріляли а саме гравець в червоному скіні грабіжника(на фрапсі теж він є) та в скіні школяра. Пізніше ми знову катались з другом і їх соклан почав нас до ганяти на розстрілювати без причини,ми його вбили 2/1,після того ми поїхали мирно собі на епіцентр нікого не рухали та вони навязались до нас почали провокувати та пізніше оск родни пішов+ дм в ЗЗ та анімки непристойного характеру на трупі мого друга….Від тоді вони нас переслідують та завжди вбивають без причини.
6. Докази (скриншот/відео): https://www.youtube.com/watch?v=oe3gH9Z_mV0
7. Дата порушення: 11,04,2025
У мене часовий пояс -7 годин в Україні вже було поза 00:00 тому я вказав дату наступного дня

Назар Іценко

Західна Україна 02
Активний гравець
Реєстрування
27 Бер 2023
Дописи
987
Реакції
170
Бали
103
Вітаю, розглянувши скаргу виношу вердикт:
Гравець вже отримав покарання за цією скаргою -> тиць[клікабельно]
Також скарга написана від 3-го лиця

Відмолено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі