Цілівая з фамілією Савченко, прикриваєш свою посудомийкаЧому людина відписала в чат, що вона вас чує? Це, ймовірно, означає, що між вами вже була якась сутичка. Розумію, що гравець, на якого ви подали скаргу, має отримати покарання за образи, але в мене зустрічне питання: чи не було провокації з вашого боку?
Швидше за все, була, адже людина не напише просто так "та чую тебе", якщо не було звернення чи провокації раніше — це виглядає як відповідь на щось.
На місці адміністрації я б попросив повний відеозапис усієї ситуації. Якщо його немає, то покарання має бути лише за образу. Але знову ж — наголошую, що могла бути провокація.
1. Провокація не повід щоб порушуватиЧому людина відписала в чат, що вона вас чує? Це, ймовірно, означає, що між вами вже була якась сутичка. Розумію, що гравець, на якого ви подали скаргу, має отримати покарання за образи, але в мене зустрічне питання: чи не було провокації з вашого боку?
Швидше за все, була, адже людина не напише просто так "та чую тебе", якщо не було звернення чи провокації раніше — це виглядає як відповідь на щось.
На місці адміністрації я б попросив повний відеозапис усієї ситуації. Якщо його немає, то покарання має бути лише за образу. Але знову ж — наголошую, що могла бути провокація.
мій бро1. Провокація не повід щоб порушувати
2. На скрині видно що вона написала що мене не чути, тобто я не міг ніяк її спровокувати.
3. «А якби я був адміном я би зробив…» чи «На місці адміністрації я би зробив…» - це осудження дій адміністрації, вам повинні дати або мут форуму, або деморган в ігри.
4. Якщо в неї немає доказів мого порушення, то і причин в вас на те щоб робити наклепи на мене немає.
5. Ви написали що на скріні написано «та чую тебе», хоча там «я не чую тебе» - спроба обману адміністрації.