Розглянуто Оск + мг

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Савченко

[L | SATORI] Сергій Савченко
Реєстрування
9 Січ 2025
Дописи
72
Реакції
62
Бали
23
Чому людина відписала в чат, що вона вас чує? Це, ймовірно, означає, що між вами вже була якась сутичка. Розумію, що гравець, на якого ви подали скаргу, має отримати покарання за образи, але в мене зустрічне питання: чи не було провокації з вашого боку?

Швидше за все, була, адже людина не напише просто так "та чую тебе", якщо не було звернення чи провокації раніше — це виглядає як відповідь на щось.

На місці адміністрації я б попросив повний відеозапис усієї ситуації. Якщо його немає, то покарання має бути лише за образу. Але знову ж — наголошую, що могла бути провокація.

Останнє редагування:
Реєстрування
14 Жов 2024
Дописи
79
Реакції
28
Бали
21
Чому людина відписала в чат, що вона вас чує? Це, ймовірно, означає, що між вами вже була якась сутичка. Розумію, що гравець, на якого ви подали скаргу, має отримати покарання за образи, але в мене зустрічне питання: чи не було провокації з вашого боку?

Швидше за все, була, адже людина не напише просто так "та чую тебе", якщо не було звернення чи провокації раніше — це виглядає як відповідь на щось.

На місці адміністрації я б попросив повний відеозапис усієї ситуації. Якщо його немає, то покарання має бути лише за образу. Але знову ж — наголошую, що могла бути провокація.
Цілівая з фамілією Савченко, прикриваєш свою посудомийка
🟩Посудомийка🟩 — це електричний побутовий або професійний пристрій, призначений для автоматичного миття посуду, столових приборів, каструль та іншого кухонного начиння. Також цим словом у розмовній мові називають людину, яка виконує ручне миття посуду, зазвичай у ресторанах, кафе чи їдальнях.

skinpiq

Козак
Реєстрування
14 Жов 2024
Дописи
55
Реакції
17
Бали
13

1. Провокація не повід щоб порушувати
2. На скрині видно що вона написала що мене не чути, тобто я не міг ніяк її спровокувати.
3. «А якби я був адміном я би зробив…» чи «На місці адміністрації я би зробив…» - це осудження дій адміністрації, вам можуть за це дати або мут форуму, або деморган в ігри.
4. Якщо в неї немає доказів мого порушення, то і причин в вас на те щоб робити наклепи на мене немає.
5. Ви написали що на скріні написано «та чую тебе», хоча там «я не чую тебе» - спроба обману адміністрації.

Останнє редагування:
Реєстрування
14 Жов 2024
Дописи
79
Реакції
28
Бали
21
1. Провокація не повід щоб порушувати
2. На скрині видно що вона написала що мене не чути, тобто я не міг ніяк її спровокувати.
3. «А якби я був адміном я би зробив…» чи «На місці адміністрації я би зробив…» - це осудження дій адміністрації, вам повинні дати або мут форуму, або деморган в ігри.
4. Якщо в неї немає доказів мого порушення, то і причин в вас на те щоб робити наклепи на мене немає.
5. Ви написали що на скріні написано «та чую тебе», хоча там «я не чую тебе» - спроба обману адміністрації.
мій бро;)(y):love::love::love::love:

Рокса Буданова

Західна Україна | 02
Реєстрування
2 Сер 2024
Дописи
203
Реакції
361
Бали
68
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Гравець Стейсі Савченко [104541] отримує покарання за порушення правил UKRAINE GTA:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі