Розглянуто Оск+оск родних

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Арірай Вредіна

Вождь племени Джигусамадано
Реєстрування
3 Січ 2025
Дописи
286
Реакції
135
Бали
48
1. Нікнейм гравця: Аркадій Крутий
2. Особистий нікнейм: Джуніор Превосходни
3. Клан порушника: UPTOWN
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: NAVA
5. Суть скарги: я бігав казав шо продаю скін тіпу не понравилась ціна и він начав оскать потом прибіг його друг начав дуже сильно оскати і також оскав батьків я сказав пішли в дс поговоримо але він злився в дс не вивіз базару коли я побачив його на цр у нас з ним почалась розмова я спокійно говорив а той орав матирив та оскав потом підішов тіп і начав оскати того вони начали оскатись а потом коли той сказав шо він залє його на форум то я сказав шо він форумний герой а потом він начав оскати мене та моїв батьків
6. Докази (скриншот/відео):

Артем Дарк

Пенсія ГС Неоф | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
1,003
Реакції
387
Бали
223
Закрито від флуду
Статус: На розгляді!

Артем Дарк

Пенсія ГС Неоф | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
1,003
Реакції
387
Бали
223
Вітаю , розглянувши вашу скаргу, виношу свій вердикт!

Гравець ID: 59354 отримує покарання:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут 140 хвилин
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 180 хвилин
5.14.
"Згадка рідних / родичів" - Заборонена згадка рідних / родичів. | Бан 3 дня

Гравець ID: 45313 отримує покарання:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Бан 1 день
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 180 хвилин
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут 10 хвилин
5.15. "Згадка рідних / родичів у негативному контексті" - Заборонена згадка родичів у негативному контексті. В тому числі "MK", "МQ". | Бан 5 днів

Гравець ID: 25292 отримує покарання:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут 75 хвилин
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут 15 хвилин
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі