Схвалено Оск рідних в рації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Січ 2025
Дописи
16
Реакції
6
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Матвій Шевчено
2. Нікнейм порушника: 244074
3. Назва клану порушника:
4. Суть скарги: людина кричала в рацію я попросив не робити цього нащо він мені відповів оском і ще не знаю чи людина перебуває в клані
5. Доказ порушення (скриншот/відео):тут
6. Дата порушення:21,02,2026

Останнє редагування:

Даніїл Божко

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Лип 2025
Дописи
349
Реакції
313
Бали
123
Вітаю, гравець не знаходиться в клані, тому переношу у розділ скарг "Без організації".​

Андрiй Федорченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
620
Реакції
235
Бали
103
Доброго дня!

Адміністрацією сервера було розглянуто Вашу скаргу на гравця Павло Енчинко [ID 244074]. Після перевірки наданих доказів та аналізу логів інциденту ухвалено наступне рішення.

Скаргу схвалити.

🔻 Встановлене порушення

У діях гравця зафіксовано порушення пункту правил:

5.17 — Образа рідних / родичів
(заборонено будь-які висловлювання, спрямовані на приниження або образу членів сім’ї чи родичів інших гравців).

Образи подібного характеру є одними з найгрубших порушень правил сервера, оскільки виходять за межі ігрового конфлікту та переходять у неприйнятну форму спілкування.

🔒 Призначене покарання

➡️ Блокування аккаунту строком на 24 дні.

Термін покарання визначено відповідно до санкцій, передбачених пунктом 5.17 (15–30 днів), з урахуванням характеру висловлювань та обставин ситуації.

⚖️ Роз’яснення

Адміністрація наголошує, що будь-які згадки рідних або родичів у негативному чи принизливому контексті є неприпустимими незалежно від конфлікту, провокацій чи емоційного стану гравців. Подібні порушення тягнуть за собою сувору відповідальність.

Просимо всіх учасників сервера дотримуватись норм коректного спілкування та вирішувати конфлікти виключно в межах правил.

Схвалено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі