Схвалено Оск рідних! R-1218

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
29 Гру 2025
Дописи
52
Реакції
7
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Майк Форест
2. Нікнейм порушника: Вика Райдер ( 106182 )
3. Назва клану порушника: [ Foxx ]
4. Суть скарги:
Я, адвокат Майк Форест, під час виконання своїх службових обов’язків перебував на території ВРУ та готувався виїжджати для подальшої роботи. У цей момент гравець Віка Райдер без будь-яких законних підстав відкрила вогонь по моєму автомобілю, навмисно розстрілявши колеса. Після цього вона дозволила собі образливі висловлювання на адресу моїх близьких, а також дії, які я розцінюю як психологічний тиск та приниження честі й гідності. Прошу адміністрацію дати відповідь на запитання: хто надав їй право на таку агресивну та неприпустиму поведінку? Я не вчиняв жодних провокацій чи порушень, які могли б виправдати застосування сили або образи. Подібні дії з боку гравців псують ігрову атмосферу та є неприпустимими на серверах, де грають адекватні та поважні гравці.

У зв’язку з вищевикладеним прошу адміністрацію застосувати максимальну міру покарання, а саме бан, зокрема за образу родичів, що є грубим порушенням правил сервера. Дану скаргу я буду особисто контролювати до моменту її остаточного розгляду!!!
З повагою, Адвокат Майк Форест.

5. Доказ порушення (скриншот/відео): https://www.youtube.com/watch?v=6RQDQVi16cw

6. Дата порушення: 06.01.2026

Євген Бакарді.

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Жов 2023
Дописи
214
Реакції
85
Бали
48
Вітаю, Шановний Гравець!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт!
Гравець
106182 отримує покарання у вигляді 6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. Деморган 60 хвилин.
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 10 хвилин.
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут 60 хвилин.
Також скріншот не як не причетний до вашого звернення!
standard_4.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі