Відмовлено Оск, та згадування рідних!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Вайб

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Чер 2024
Дописи
135
Реакції
57
Бали
31
1. Нікнейм гравця: Артем Куценко
2. Особистий нікнейм: Макс Вайб
3. Суть скарги: я прийняв гравця в клан але його не влаштовувала заробітня плата, тому я написав гравцеві в приватні повідомлення по тиму принеси сьогодні 500/500 шт алкоголю та петрушки, він написав я ліваю з клану бо тут мала зп в іншому клані 300/300 шт алкоголю та петрушки і зарплата 300к, він сказав тим більше з предатілями в клані не хочу бути ну вибачте мене як гравець не активний в клані то чим я можу предавати його я просто написав принеси сьогодні стільки того і того він сказава шо якоби я д@ун вибачаюся за слова, я написав що я спочатку говорив зарплата 50к і ти вступив в клан якби тебе не влаштовувала зарплата ти б не вступав, ну але пойміть мене також як гравець ходить в школу та не активний в клані то що мені остається робити як тільки дати 1/3 попередження я заблокував гравця в приватні повідомлення, але він написав в чат клану, що написав гравець побачите на фото, прошу видати гравцеві бан за таке бо те що він згадує рідних це не є приємно для інших гравців, на перед дякую!
4. Фото/скріншот: прикріпив нижче
5. Дата подачі скарги: 16.09.24
IMG_1421.jpeg
IMG_1420.jpeg

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі