Розглянуто Оск,MG,Оск-Клану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
24 Вер 2024
Дописи
37
Реакції
17
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Кіріл Петров
2. Нікнейм порушника: Даня Поток 227605
3. Назва клану порушника: WINGS
4. Суть скарги: Оск,MG,Оск-Клану
Подаю скаргу на гравця, який образив мене та мій клан.
Я мирно збирав петрушку, нікого не чіпав. У цей момент до мене підійшов даний гравець і почав збирати поруч. Я також продовжив збирати петрушку, після чого він почав провокувати конфлікт та ображати мене і мій клан.

Звертаю увагу, що відео має тривалість більше 2 хвилин, проте в описі до відео вказані таймкоди з ключовими моментами порушення
Подальший розвиток подій та всі докази ви можете побачити на відео, яке додаю до скарги.

Прошу адміністрацію розглянути дану ситуацію та вжити відповідних заходів.
5. Доказ порушення (скриншот/відео)

6. Дата порушення: 17.01

Ваня Штурм

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
1 Лис 2024
Дописи
881
Реакції
690
Бали
153
Вітаю, шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу, виношу такий вердикт:

Гравець #227605 отримає покарання у вигляді /pmute 227605 180 Порушення правил UKRAINE GTA 5.1 5.9 5.10 5.11 (скарга Неоф.Орг.)

Правила UKRAINE GTA

5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин

5.9.
"Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

5.10.
"Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів

5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі