Розглянуто Особиста неприязнь / Макс Міваліс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Goga_Matuashvilli

Всемогущі
Реєстрування
27 Січ 2023
Дописи
5
Реакції
6
Бали
3
1. Нікнейм лідера / заступника: Макс Міваліс
2. Особистий нікнейм: Гога Матуашвілі
3. Суть скарги: Не маючи ніяких доказів, мене було звільнено лідером ДКВС, Максом Мівалісом через "Особисту неприязнь", Прошу щоб мою скаргу розгялнув саме Головний Адмін Микола Хофман. І хочу зауважити що зновує є особиста неприязнь, якщо вчора ви відповідали особистої неприязності не має то тепер уважно можна подивитись а якщо говорючи за ливання повідомлю що я був Полковником ДКВС, потім був понижений до підполковника. .Запобігання перевищенням посадових повноважень з боку бійців ДКВС. То з моєї сторони перевищення повноважень не бачу, лише зі сторони Генерала ДКВС, та некомпетентного адміністратора який намагається викрутити генерала. Но вже як особиста неприязнь на фіксації. чітко видно. Прошу розглянути скаргу.
4. Особисті докази (скриншот/відео): Трудова, переписка про неприязнь
5. Дата походження: 17.02.2023

Останнє редагування:

Макс Міваліс

Старожила проекту - 01 | Центральна Україна.
Реєстрування
14 Лип 2022
Дописи
59
Реакції
26
Бали
18
Вітаю гравець, з полковника ви були понижені, тому що не виправдали очікувань на випробувальному терміні, і були понижені до підполковника.
Звільнені ви були через підрив діяльності ДКВС та намірений "злив" фракції.
Дякую!

Goga_Matuashvilli

Всемогущі
Реєстрування
27 Січ 2023
Дописи
5
Реакції
6
Бали
3
Вітаю гравець, з полковника ви були понижені, тому що не виправдали очікувань на випробувальному терміні, і були понижені до підполковника.
Звільнені ви були через підрив діяльності ДКВС та намірений "злив" фракції.
Дякую!
Який саме підрив фракції? Лайк на скаргу? Не вигадуйте пане Міваліс.

Микола Хоффман?

Гість
Вибачте за затримку, Лідер має право звільняти співробітників якщо він їм не довіряє, за умови якщо це було узгоджено з слідкуючим, чого нажаль не було, відповідно за це Лідер отримає покарання, однак пояснивши всю ситуацію наждаль вас не буде повернено до складу ДКВС через недовіру та негативні наміри у бік фракції

Останнє редагування модератором:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі