Розглянуто Особиста неприязнь а саме Владислав Каряка . Для ГА.( Не згоден з покаранням )

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Стів Сімонс

Sigma 04 Північна Україна
Реєстрування
20 Січ 2023
Дописи
68
Реакції
72
Бали
63
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Каряка.
  2. Особистий нікнейм: Стив Симонс.
  3. Суть скарги: вчора була ситуація на військовій частині, коли ми з моїми співробітниками захищали військову частину та відбивали від нападу. До нас топтався адмінестратор під чужим ім'ям забаненого гравця а саме Анг Аватар айди 24. Розстрілював мене та мох співробітників, користувався команда адмінестрації на свою користь.
    Сьогодні стояв біля бункера спілкувався з звичайними гравцями без форми і в неробочий час . Як співробітники поліції та сбу привезли на бункер рекрута із зсу під бункер. Я стояв поруч вони розмовляли з рекрутом.
    Пізніше я почав підвозити свого співробітника збу на власному транспорті без форми до території сбу. Дорогою отримав Варн державних структур. На що адмінестратор не пояснив причини такого покарання. а просто пояснив що я стояв і дивився на те як неофіційні організації, а саме гравці спілкуються з рекрутом. Хоча час був уже 02:15 і робочий час закінчився, і я був без форми. Прошу надати повний фрапс мого порушення Головному Адмінестратору.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Знімок екрана 2023-08-20 021454.png
    1692489182659.png
  5. Дата походження: 20.08.2023 року. 02:15 година.

Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Запрошу докази у адміністратора

На розгляді

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вам буде знято warn , з адміністратором буде проведено бесіду.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі