Ерік Мосісса ♡
✦ MOSISSA Легенда MD 04✦
- Реєстрування
- 21 Січ 2024
- Дописи
- 186
- Реакції
- 347
- Бали
- 108
- Нікнейм адміністратора: ГА, ГС держ
- Особистий нікнейм: Ерік Мосісса
- Суть скарги:
Добрий вечір, шановна адміністрація! Хочу попросити у вас зняти недовіру до Президента (лідера).Я хочу стати Президентом, але в мене є недовіра. Хочу вам трішки розповісти про свої ідеї, якщо ви дасте мені довіру.
Перша ідея: покращення економіки.
Багато людей вважають, що це нереально та складно. У мене є дуже проста ідея, яка точно буде працювати. В нас є багато бізнесів, але ці бізнеси не платять податки — тільки коли знімають кошти з бізнесу, до казни йде дуже мало.
Моя ідея така: написати закон, за яким Міністр фінансів буде контролювати кожен бізнес. У цьому законі буде чітко вказано, що кожен власник бізнесу зобов’язаний щотижня сплачувати від 10% свого доходу. Так кожен тиждень економіка буде зростати та не падати.
Закон буде суворий: якщо хтось не сплачуватиме, він отримуватиме штраф, а у разі порушень — конфіскацію бізнесу або блокування рахунку. Ідея гарна, і реалізувати її буде не складно.
Друга ідея: реформа законодавства.
Наразі в нас дуже багато законів, які працюють тільки на державні органи, а не на простих громадян, і працівники цим користуються. Через це гравці часто скаржаться. Також є закони, які є недороблені або потребують заміни.
Наприклад, коли Президентом була Людмила Легенда, вона зробила реформу і додала ось це:
". Закон 'Про Державну службу з надзвичайних ситуацій' (19.12.2024)
Стаття 1. Державна служба з надзвичайних ситуацій
2. Державна служба з надзвичайних ситуацій підпорядковується: Президенту України, Прем'єр-міністру України, Міністру з надзвичайних ситуацій, Службі безпеки України."
Тут вказано, що ДСНС підпорядковується СБУ, хоча вони ніяким чином не перетинаються у роботі та мають різні компетенції. Я навів цей приклад, щоб показати, як закон працює на конкретну організацію та дає їй більше можливостей і влади.
Це тільки частина моїх ідей, які я хочу реалізувати.
Сподіваюся на зняття недовіри!
Все можу обсудити особисто
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата походження: 09.10.2025