Розглянуто Особисто для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ерік Мосісса ♡

✦ MOSISSA Легенда MD 04✦
Реєстрування
21 Січ 2024
Дописи
186
Реакції
347
Бали
108
  1. Нікнейм адміністратора: ГА, ГС держ
  2. Особистий нікнейм: Ерік Мосісса
  3. Суть скарги:
    Добрий вечір, шановна адміністрація! Хочу попросити у вас зняти недовіру до Президента (лідера).Я хочу стати Президентом, але в мене є недовіра. Хочу вам трішки розповісти про свої ідеї, якщо ви дасте мені довіру.

Перша ідея: покращення економіки.
    Багато людей вважають, що це нереально та складно. У мене є дуже проста ідея, яка точно буде працювати. В нас є багато бізнесів, але ці бізнеси не платять податки — тільки коли знімають кошти з бізнесу, до казни йде дуже мало.

Моя ідея така:
    написати закон, за яким Міністр фінансів буде контролювати кожен бізнес. У цьому законі буде чітко вказано, що кожен власник бізнесу зобов’язаний щотижня сплачувати від 10% свого доходу. Так кожен тиждень економіка буде зростати та не падати.
    Закон буде суворий: якщо хтось не сплачуватиме, він отримуватиме штраф, а у разі порушень — конфіскацію бізнесу або блокування рахунку. Ідея гарна, і реалізувати її буде не складно.

Друга ідея: реформа законодавства.
    Наразі в нас дуже багато законів, які працюють тільки на державні органи, а не на простих громадян, і працівники цим користуються. Через це гравці часто скаржаться. Також є закони, які є недороблені або потребують заміни.

Наприклад, коли Президентом була Людмила Легенда, вона зробила реформу і додала ось це:

". Закон 'Про Державну службу з надзвичайних ситуацій' (19.12.2024)
    Стаття 1. Державна служба з надзвичайних ситуацій
    2. Державна служба з надзвичайних ситуацій підпорядковується: Президенту України, Прем'єр-міністру України, Міністру з надзвичайних ситуацій, Службі безпеки України."

Тут вказано, що ДСНС підпорядковується СБУ, хоча вони ніяким чином не перетинаються у роботі та мають різні компетенції. Я навів цей приклад, щоб показати, як закон працює на конкретну організацію та дає їй більше можливостей і влади.

Це тільки частина моїх ідей, які я хочу реалізувати.
    Сподіваюся на зняття недовіри!
    Все можу обсудити особисто
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження: 09.10.2025

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Враховуючи вище зазначену реформу щодо бізнесів, подібні ідеї вже були спроби реалізувати раніше, однак вони не принесли позитивного результату.

Вам вже було надано оскарження зайняття високих посад на сервері (рівень 9–10). Наразі ми продовжуємо спостерігати за вашою роботою та розвитком.

Після проведеної розмови з ГС Держ було встановлено, що ви висловлювали бажання зайняти посаду заступника лідера ДКВС, хоча наразі вже обіймаєте посаду заступника голови НААУ. Враховуючи короткий термін перебування на поточній посаді та відсутність значного прогресу у вашій роботі, рекомендуємо зосередитися на розвитку у складі НААУ, особливо в умовах оновлення системи адвокатури, що дасть вам змогу проявити себе як ефективного працівника.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі