Розглянуто Особисто для ГС та ЗГС держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Барінов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
28 Кві 2024
Дописи
218
Реакції
304
Бали
108
1. Ваш нікнейм: Михайло Барінов
2. Нікнейм порушника: Максим Заборний 208975
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Time-code - 0:05 - Людина, напевно лижнік, представляється працівником НПУ, називає мені статтю, за якою мене зупинено і продовжує свій монолог, навіть не запропонувавши посвідчення! Всі статті закону України Про "НПУ" говорять слідуюче Поліцейський "має право", "може застосовувати" і т.д. Доки особу, яка представилась поліцейським, ми не встановили, але даний працівник продовжував називати статтю 17 пунк 3 закону України Про "НПУ".
Time-code - 0:35 - Прошу працівника приспустити маску (балаклаву) декілька разів, чого він не робить, і продовжує свій монолог, як завчаний віршик. Людина відмовляється відігровувати RP і не розуміє, що по RP він знаходиться в балаклаві, через це мені його погано чутно.
Time-code - 0:55 - Продовжуємо наш монолог, невідома людина озвучує мені, дослівно: "Друга законна вимога працівника поліції". Яка вимога? Який закон, стаття? Як бачите, мені нічого подібно не називають.
Time-cod - 1:10 - особа все ж невдоволено, але показує мені посвідчення, називаючи себе "Підполковником поліції управління карного рошуку". Коротше кажучи, карний рошук - займається розкриттям злочинів, особливо тяжкими та запобіганням "Кримінальним правопорушенням". Я запитую особу: "Ви патрульна поліція?". Відповідь: "Остання законна вимога", хоча законна вимога є першою, адже до цього я навіть не знав хто передімною стоїть.
Time-code - 1:44 - Я запитав за, що мене зупинили. У відповідь почув "За порушення правил дорожнього руху", потім особа все-таки називає мені, що це їзда по тратуарах. Я прошу викликати патрульну поліцію, в компетенції котрої якраз знаходяться дані правопорушення, якщо людина не відноситься до данного підрозділу! Як бачите він не розуміє, що я від нього вимагаю - далі продовжуємо монолог. Питання до слідкуючих за НПУ - навіщо були створенні підрозділи, якщо немає різниці, в якому людина підрозділі перебуває? Були навіть додані скіни для патрульних на мотоциклах. Навіщо в такому випадку розробники стараються покращити RP, якщо можна в будь-якій формі виконувати будь-яку дію? Також дуже цікаво, як одяг спецпризначенця підходить під патрульну поліцію? У даного представника НПУ не було сиигнального жовтого желету, обличчя закрите, що для працівників патрульної поліції заборонено, адже як я маю переконатись, що посвідчення належть даній особі, якщо я не можу звірити фото з реальністю? Фактично, мене зупинив лижнік, якщо аналізувати зовнішній вигляд працівника НПУ, а саме - наявність лижної маски на обличчі під час виконання службових обов'язків). В реальному житті при розгляді подібних дій ми мали б зауважити, що людина перевищує свої повноваження, а так, як ми граємо в RP проект, то фактично я можу стверджувати, що це перевищення повноважень. Дуже дивно, що Підполковник не розуміє канонів RP - це щодо підрозділів та скінів до них.
Time-code - 02:05 - Повторюю особі: "Ви не патрульна поліція, визивайте патрульну", щоб працівник передав докази патрульній поліції, а в свою чергу патрульна поліція склала на мене протокол. Далі дослівно від працівника НПУ: "Я зрозумів, взяв, застосував фізичну силу, дістав кайданку. Ви були затриманні - за непокору працівнику державної організації". Як ви важаєте, це Rp відігровка? Фізична сила описує те, що людина мене збиває з транспортного засобу? Кайданка з'являється з повітря? Є така статья "Непокора працівнику державної організації" чи все таки поліції? Статтю знову ж не назвали.
Time-code - 02:25 відігровка, дослівно "відкрив службове авто, пристебнув пасок безпеки. закрив". Виходить людина в ГУНПУ поїхала без мене, адже згідно його RP - відігровкам, я не в автомобілі.
Time-code - 02:49 - відігровка, дослівно "Дістав пасок безпеки - витягнув з салона". Кого витягнув? В мене склалось відчуття, що я просто був сторонім глядачем. Також, як бачите, відігровок "Взяв людину під руку" також не було.
Time-code - 03:11 - двері відкриваються самі собою, точніше мною - в роздягальну, а в кабінеті двері закриваються без RP - відігровки.
Time-cod - 03:32 - відіграє: "Опустив кайданку, документи ваші?", після чого самостійно встановлює мою особу, але навіть не називає хто я є.
Time-code - 07:49 - я запитую: "Кайданка в мене вільна?", у відповідь отримую: "Так". Починаю визивати приватного адвоката і чую у відповідь: "Кому Ви телефонуєте, у Вас руки в кайданках)".
Time-code - 12:03 - Повідомляє мені, що я затриманий та після цього садить мене в ІTT, не називаючи статтю та згідно якого кодексу чи закону.
Будь-ласка поясніть Підполковнику поліції, що затриманий, коротко кажучи, - це особа, до якої застосований тимчасовий захід, доки не буде доведена моя причасність, а арештований - це особа, яка має причасність та доведена вина, або доведена дія особи, яка скоїла правопорушенння. Як ви можете почути на відеодоказі, в даній ситуації я затриманий.
Потім відкриваємо знову мною двері без RP-відігровок. Прошу ГС та ЗГС держ, будь-ласка, зверніть увагу, як працівники державних органів відіграють RP. Я більше скажу, бажання відігравати RP, як показує даний працівник, він не має. Я не важаю себе дуже досвідченим RP-гравцем, але подивіться самі - все завчино, як віршик, думати не бажають, а відігравати RP - якось з небажанням та нерозуміням, що від них хочуть. Також прикріплю під скаргую друге коротке відео де даний працівник збиває громадянина - після чого просто їде та навіть не намагається відігровувати RP.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): основний відеодоказ інша ситуація
6. Дата порушення: 02. 01. 2026

Анна Соколовська

ГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
1,239
Реакції
1,098
Бали
253
Вітаю, шановний гравець.

Переглянувши ваше звернення, до статуту НПУ буде доданий в пункт 6, підпункт 20) Заборонено під час патрулювання перебувати в "Тактичному спец. одязі".

Також співробітник НПУ Максим Заборний [207985] - отримує покарання за Порушення правил Ukraine GTA 6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин.

З співробітником буде проведено бесіду стосовно його порушень, також він отримає догану на посаді.

Стосовно другого відео-доказу ви можете подати позов в суд щодо того, що працівник НПУ приховався з місця ймовірного злочину.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі