Відмовлено Особисто для Олега Галицького (Керівника проєкту)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данієль Дефо

Поважний гравець
Реєстрування
1 Лип 2024
Дописи
109
Реакції
115
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Холлі Моллі та Міша Ведмідь
  2. Особистий нікнейм: Максим Зайцев (на момент подачі скарги був Вадим Познанський)
  3. Суть скарги: Я залишив скаргу на гравців які порушили правили проєкту, посилання на скаргу , на що мені адміністратор Холлі Моллі відповіла слідуюче- відповідь адміністратора. Після чого не розуміючи чому адміністратор проігнуровав порушення правила проєкту, а саме Багоюз пункт 6.38. вказавши причину, що в доказі не видно нік-нейм та айді гравця посилання на доказ того що було видно айді, посилання на доказ того як гравець в скіні школяра використовує багоюз а саме дію взяти на руки для того щоб допомогти іншому пройти через текстури.
    Я подав скаргу на перерозгляд, на що Старший Адміністратор ЗГА Міша Ведмідь Відповів мені посилання на докази відповіді Адміністратора . Я не розумію чому дані Адміністратори некомпетентно виконують свою роботу, або лінуються детально розглядати докази. Сподіваюсь що Ви, Олег Галицький переглянете мої докази, та повпливаєте на даних адміністраторів, адже їх безвідповідальність несе проєкту горе та печаль=) Дякую за увагу, якщо дочитали до кінця=)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:02.09.2025 з моменту відповіді Адміністратора

Михайло Малюк

UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2024
Дописи
1,626
Реакції
1,063
Бали
253
Вітаю
На вашому відео видно багоюз від гравця але не видно ID гравця. І те що потім ви знайшли ймовірно того гравця не дає вам впевненості те що це був саме той гравець

Якщо у вас з'являться додаткові питання зв'яжіться зі мною у діскорді - by.misha
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі