Розглянуто Особисто для Спец-адміна Серго Голда, або Олега Галицького.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данієль Дефо

Поважний гравець
Реєстрування
1 Лип 2024
Дописи
114
Реакції
129
Бали
48
1. Ваш нікнейм:Микита Черненко
2. Нікнейм адміністратора: Анна Соколоська та Максим Заборний
3. Суть скарги: Їдучи з ферми, я натрапив на блокпост. Перше враження було таким: це Ukraine GTA чи «Строїтель Онлайн»?

Я розумію, що цей проєкт не є Full RP, але байдужість старшого складу, який перебував на блокпості, а також слідкуючої адміністрації, яка повинна була контролювати ситуацію, просто вражає. Вони закривають очі на те, що гравці, які є представниками державних органів, зобов'язані відігравати RP та бути його гарантом на сервері, дозволяють собі будувати конструкції на кшталт «сходів у небо», як це видно на відео. При цьому вони продовжують взаємодіяти з гравцями в RP-ситуаціях прямо на блокпості.

На мою думку, така поведінка свідчить про проблеми всередині фракції та небажання її представників підтримувати належний рівень RP на цьому проєкті.

На мій репорт: «Це RP-сервер? ТП, будь ласка», відповіла Анна Соколовська, яка на цей момент є ГС Держ: «Вітаю, саме так. Приємної гри на Ukraine GTA». Після цього інший адміністратор, Максим Заборний, надіслав аналогічну відповідь: «Вітаю, саме так. Приємної гри на Ukraine GTA».

Після цього я написав у /vip: «Анно, ТП, будь ласка! Дочитайте, що було написано в репорті!»

У мене виникає питання: чому ГС Держ допускає таку поведінку своїх підлеглих, а також чому слідкуюча адміністрація не контролює свої фракції? Адміністрація не дочитує репорти та, складається враження, просто займається їх «фармом».

Єдиним, хто адекватно відреагував на репорт, був Роман Семеген. Проте навіть після його відповіді гравці, які створили конструкцію «сходи в небо», не були покарані згідно з правилами Ukraine GTA.

Тайм-код (00:38) Коли я замітив конструкцію "Сходи в небо"
Тайм-код (01:02) Коли написав репорт
Тайм-код (01:10) Коли відповіла Анна Сколовська
Тайм-код (01:20) Коли відповів Максим Заборний
Тайм-код (02:14) Коли відповів Роман Семеген

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тут
5. Дата порушення: 20.07.2026

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
932
Реакції
350
Бали
123
Вітаю

Всі адміністратори та гравці, причетні до даної ситуації, отримали відповідні покарання.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі