Розглянуто Остання путь х)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лоренцо Деклоренс

Адміністратор | Слідкуючий Неоф| Північна Україна
Реєстрування
5 Лис 2023
Дописи
386
Реакції
320
Бали
123
1. Нікнейм адміністратора: -
2. Особистий нікнейм: Лоренцо Деклоренс
3. Суть скарги:
Вітаю, Шановна адміністрація, вітаю наших звичайних гравців, які зайдуть почитати скаргу, можливо лідерів або заступників. Почну мабуть з того, що я до того, як прийти на проект Ukraine GTA, був на різних проектах та мій шлях доволі великий, наприклад мій перший RP проект, це був найпопулярніших на той час проект на базі МТА, назву говорити не буду, а то ще скажуть, що я рекламую, проте ні. Я там був близько 4-5 років тому та впевнений, що цей проект вже давно віджив своє, проте я там відстояв всі лідерські пости, по два-три, а це й ППС, ДПС, МОЗ, Мин.оборона, Губернатор, МЧС та інші, був там же адміністратором 4 рівня, а потім пішов з проекту, був на інших МТА проектах, але їх я мабуть згадувати не буду, також до того, як прийти на UG був й на проектні базою якого є GTA V, доволі також популярний проект, був там й лідером та адміністратором третього рівня, не буду писати назву краще...все ж таки суть цих слів не отримати блокування акаунту, а висловити свою думку. Так до чого це все...в мене за спиною великий досвід на різних платформах та я вже знайомився з різними людьми і згодом після деякого часу з моменту відкриття UG, я прийшов на цей проект залишивши повністю те, де я був до цього. Я в цілому з захопленням грав на цьому проекті та і сидіти на ньому також не зміг та після мого першого місяця на цьому проекті, я пройшов обзвон на Майора НПУ Д, пробув там також близько до місця і зробив деяку з однієї сторони елементарну, а з іншої тупу, за що й отримав тоді Warn за NonRP держ., хочу наголосити на тому, що це покарання, було видано 03.01.2024 та яке є по сьогоднішній день, єдиним найсуровішим покаранням, яке я тільки отримував за весь час гри на проекті. Я не міг довго сидіти без діла й з 08.01.2023 став Міністром внутрішніх справ у ВРУ. Там де я зміг вже вперше на проекті, розширити свої можливості й паралельно працювати, ще й з ЗСУ, відстоявши там місяць, я перейшов до ЗСУ де вже був мій перший пост заступника лідера організації та з якого я і перевівся на пост ігрового помічника, згодом модератора та й простоявши до двух місяців знявся за власним бажанням, із-за особистих проблем, але через деякий час, потрапив назад до ВРУ на пост заступника лідера, де пробув три з половиною місяці й вже після цього став Лідером СБУ Києва, а там вже прекрасно знаємо, що далі Президентом) До чого це все? А ось тому, що пройшовши цей довгий шлях на цьому проекті, мене знімають за "втратою довіри" та заносять в ЧС високих посад, або як виразились "недовіра", чесно..для мене одне й теж. Добре, якщо я б зробив, щось дійсно серйозне, щось дійсно неприпустиме, проте я просто висказався в особистих повідомленнях, нашому ЗГС держ 04 серверу, який постійно та неодноразово залізав в RP-процес, в який не повинен був. Вже й розмовляли з приводу цього, але нічого не змінилося. Учора на роботі вийшов поганий день, керівництво не найкраще, ще й ситуація по ігровому фронту й висказався в особисті Івану, рахувавши, що ми друзі і він зможе вислухати та все ж таки зрозуміти в чому проблема, так перегнав палку, але все ж таки, я не вдавався до образ, проте вирішили так) Я не тримаюсь за посаду, це на мій рахунок не так важливо, як самі дії людей, яким ти міг довіряти і знаєте, що? Я можу впевнено сказати про те, що Максим Касьянович був найкращим ГС держ за весь цей час, який я перебуваю на проекті, тому що він та людина, яка могла вислухати, йому можна було відкритись та висказатись в особисті, після цього почекати трохи поки пил спаде та покликати в войс й поговорити, вирішити разом проблему та зважаючи на це все, він тримав завжди рамки й при ньому не було балагану, завжди тримав своє слово, його дії й рішення були справедливими і він міг розібратися й вирішити ту чи іншу проблему так, як і потрібно, як справжній керівник та куратор лідерів. До кожного знаходив підхід, розмовляв та розумів, як і що потрібно робити з тим чи іншим лідером, він був рідкосно унікальним керівником, який знаходив підхід до кожного, знаходив компроміси, знаходив вирішення проблем та знав, як заспокоїти того чи іншого лідера. А зараз що? Ти їм слово - зняття. Ти їм ще одна слово - ЧС. Що саме цікаве, ось та сама виходить свобода слова та свобода думки, цікаво... Мене ще цікавить одне питання..а хто залишиться на постах лідерів або інших високих постах, якщо всіх дійсно гарних лідерів або адміністраторів, які можуть підтримувати фракцію та вести за собою людей зливають? Не говорю зараз за себе, а до прикладу Вентерович, Нірванський, Архіп Миколаївський, Сергій Галаєв, Азовський та інші...вони були прекрасними лідерами і що далі? Добре, можливо з Нірванським все зрозуміло чому, а інші?) Люди які можуть розвивати фракцію, підтримувати та вести за собою людей, їх потихеньку, або зливають, або жмуть і на фінал, покидають проект, залишаються тільки діти (не в образу нікому). Або пані Ольга Вишньовська, яка вже не одного лідера доконала, хоча я вже особисто можу впевнено сказати, що навіть якщо цю людину не чіпати, вона знайде, якусь пилинку, щоб пристати та виїсти плеш...а що можу сказати про нинішних кураторів лідерів...довіряти їм точно не можна, особливо в особистому форматі, а про якийсь підхід до лідерів, я взагалі мовчу..Максим Касьянович був краще, як і відношенням, як і підходом та й іншим. В цілому почитавши мої слова, можете зробити свої висновки, а адміністрація можливо видати блокування акаунту, якщо порахують за потрібне, вже всеодно, хотів після лідера ВРУ перевестися на пост адміністратора та розвиватись вже повноцінно там, йти до більшого вже на іншій стороні, але не склалось, вже й все рівно, гру видавив та скоріше за все сюди більше не повернуся. Можу тільки за цей весь час, сказати дякую Олегу Романовичу, за гарну можливість та спільну роботу на посту адміністратора й в цілому відношення, Максиму Касьяновичу, прекрасній людині й найкращому ГС.держ, Павло Макиха, був не гіршим ГС/Згс держ, Алексанрє Нірванському за гарні можливості, підтримку та допомогу в независомо від чого, Денису Ланько за ті гарні часи в НПУ Дніпра, ще в 2023 році) та мабуть буде важко перерахувати всіх, тому всім іншим хто був поруч та мав зі мною гарне відношення, також велике дякую, а особливе дякую ЗГС держ Івану Грею, за гарне відношення, дружбу та прийняття правильних рішень!:))
І мабуть це був найкращий проект, де я тільки не грав. Можливо, повернусь, якщо ломка почнеться хD

4. Докази(Скріншот/відео): -

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Дякуємо за ваш внесок у розвиток державних організацій 04 серверу та будемо чекати на повернення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі