Відмовлено Остап Плаксій | Багато порушень

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Кайцман

Новий гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
44
Реакції
1
Бали
8
Вік
25
1. Нікнейм гравця:Остап Плаксій
2. Особистий нікнейм:Сергій Кайцман
3. Суть скарги:Мою заявку схвалили я чекав ст состав,Олександра Шевченко сотрудниця поліції сказала нам стояти біля стінки та чекати на ст состав,прийшов Остап Плаксій начав вигоняти,він не мав права це робити,я попросив його назвати статью.. чого я повинин був покинути приміщення він не знав та й просто придумав непокорення,надів кандали продержав нас,а потім відпустив,ще й назвав нас що ми ніхто він мене образив цим й моіх колег.
4. Особисті докази (скриншот/відео):1.55 бье шокером та надягнув наручники,7.25 хвилина назвав громядянина що він "ні хто" цим самим образив.
5. Дата порушення:09.05.2023

Сергій Кайцман

Новий гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
44
Реакції
1
Бали
8
Вік
25
Назвіть статтю,що я повинен був покинути заклад,я маю права там знаходитись,я ні чого не зробив стояв чекав,й розглядув як зробити номера на авто,а ви підійшли й не назвали статтю чого я повинен був покинути закла,ви це зробили не по закону,а тому що ви так захотіли!

Сергій Кайцман

Новий гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
44
Реакції
1
Бали
8
Вік
25
Я зараз скажу які закони ви порушили: 1.Підвищення повноважень 2.Не назвали статтю з якою причиною я мав залишити приміщення 3.Вдарили мене шокером 4.Наділи наручники 5.Сказали що ми ніхто

Сергій Кайцман

Новий гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
44
Реакції
1
Бали
8
Вік
25
Я наводжу приклад: Зроби 100 віджимань я не робитиму це, я вас заарештовую за непокору,+ на відео я не сказав що я не вийду,я вам хотів донести що дівчина поліцейська дала нам добро щоб ми там стояли,а ви не дослухали й сразу вдарили мене шокером та нядягнули кандали.На відео ви нарушили підвищення повноважень,Недикватна поведінка, неповажне ставлення до громадянина та образи ви назвали що ми ніхто.

Станіслав Коваленкоо

Центральна Україні
Реєстрування
7 Січ 2023
Дописи
204
Реакції
58
Бали
33
Вітаю.
Скаргу складено не за формою,подайте її заново за формою:
Для того щоб написати скаргу на гравця необхідно скласти назву суворо за формою - "Держ. Організація" / "Нікнейм гравця" / "Суть скарги".
Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі