Розглянуто Остаточне оскарження вироку ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Жов 2023
Дописи
19
Реакції
54
Бали
21
Нікнейм адміністратора:Юра Дмитришин, Олег Романович, Генерал ЗСУ.
Особистий нікнейм:Тімофєй Трегуб
Суть скарги:Знову оскарження
ВАШЕ
- Неадекватну поведінку, та ігнорування наказів старших в офіційному чаті Міністерства Оборони. [Ваші слова: На*ер мені нужні ці рекрути. На слова генерала що ви повинні керувати не літаками , а складом , ви відповіли "Нееет , я захочу , і полечу"
Де доказ того що я це казав?????? Чисті слова які не доказані нічим, де фото чи відео де??????
ВАШЕ
На своїй посаді ви за короткий проміжок часу встигли отримати догану за неадекватне спілкування.
- Також на зауваження від ГС МО стосовно вашої роботи та поведінки ви відповіли: "Мені всеодно , хочеш - знімай" [фото]

Що це за доказ??? Чисто обрізаний, нічого не видно. Навіть імя немає хто це писав. Шо це за фото доказ?????? Шось преслане, таким чином я можу зробити те що мене під час служби генерал послав.
Плюс до цього откуда цей скрін якщо він мене заблокував фото переписки: фото
ВАШЕ
Враховуючи всі ці фактори (думку лідера, скарги, думку слідкуючих, вашу поведінку) було прийнято рішення зняти вас з посади за втрату довіри.

Про яку думку може йти мова, якщо слова не доказані це чисто злиття мене з посади. Щей в цьому участвують андміністрація. Це що за балаган??
Плюс я маю доказ до того мене хотіли злити з посади: тиць
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тиць
Дата походження:29.01.2024

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Адміністрація та лідер надали докази як ви неадекватно поводили себе.

Ваші слова "мені всеодно, хочеш знімай"

Також відгук лідера який призначив вас на випробувальний термін, ви його не пройшли, :

"Також лідер особисто дав йому шанс стати на цю посаду на випробувальний термін але він показав себе з найгіршої сторони і тепер лідер немає взагалі бажання і думки про його відновлення"

У підсумку можу сказати що вам необхідно відновлювати свою репутацію та спробувати себе у ролі заступника лідера пізніше.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі