Розглянуто Отжали Гараж

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ільнар Моріарті

Поважний гравець
Реєстрування
14 Вер 2023
Дописи
87
Реакції
117
Бали
38
  1. Нікнейм адміністратора: Нікіта Карпенко, і до нього ще якась людина.
  2. Особистий нікнейм: Ілюха Італьянський
  3. Я зловив гараж, після чого до мене телепортувалися адміністратори та попросили фрапс. Я його надав. Згодом я побачив, що гараж більше не належить мені, а знаходиться у власності певного Романа Штанги, який навіть не брав участі в ловлі. Жодних повідомлень від адміністрації я не отримав. Мій фрапс є чистим і прозорим — на ньому чітко видно, що саме я купив гараж.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ось
  5. Дата походження: 14.09.2025

| Костя Nechyporuk |👑

Далі не буде || Східна Україна [03]
Реєстрування
7 Лис 2024
Дописи
67
Реакції
41
Бали
23
  3. Я зловив гараж, після чого до мене телепортувалися адміністратори та попросили фрапс. Я його надав. Згодом я побачив, що гараж більше не належить мені, а знаходиться у власності певного Романа Штанги, який навіть не брав участі в ловлі. Жодних повідомлень від адміністрації я не отримав. Мій фрапс є чистим і прозорим — на ньому чітко видно, що саме я купив гараж.
  5. Дата походження: 14.09.2025
Там ще одна людина зайшла разом з тобою то це і є той самий Роман Штанга

Рома Штанга 1.0

Кошовий отаман
Реєстрування
27 Бер 2024
Дописи
37
Реакції
68
Бали
21
  5. Дата походження: 14.09.202ст
  6. це не він був, хай логи дивляться
    старик я свой купил за 600кк после проверки человека администратором так шо меня сюда не приписывай фпапс у меня имеется)

Денис Сивий

03 сервер.
Реєстрування
23 Кві 2023
Дописи
16
Реакції
3
Бали
8
Там ще одна людина зайшла разом з тобою то це і є той самий Роман Штанга
На відео видно що він зловив (придбав) гараж, які ще можуть бути питання? У автора даного росту має бути гараж. Який він зловив, і не важливо хто там ще, всі інші питання до того хто там на відео

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,025
Бали
253
Вітаю!

Першим власником гаража був "Влад Залізняк", через секунду система зарахувала вас повторно як другого власника, тому майно було передано першочерговому власнику.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі