Денис Бурмай
Заступник Лідера ВРУ / 06
- Реєстрування
- 7 Гру 2023
- Дописи
- 298
- Реакції
- 24
- Бали
- 63
ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Статус: ВІДКРИТО.Дата відкриття: 09.05.2026
Головний слідчий: Денис Бурмай
Слідча група: Денис Бурмай, Стас Ліфанович
ОПИС
Досудовим Розслідуванням встановлено, що Генеральний Прокурор з своїм Прокурором їхали на автівці RS7 проїзжали через міст Річки Дніпро там громадянини без причини на мотоциклі почали стріляти по автівці з "М4" тим самим ламаючи її. Стас Ліфанович починив її рем комплектом та громадянини стрельнули по колесу і ми почали втікати на автівці їхали до сто біля риболовного там їхали на машина через погане управління зїхали на зустрічну полосу та врізались у іншу машину і повезло тим що спрацювали подушки безпеки у нас і у цій машині і ніхто не пострадав. Машина була зломана в хлам ми пощі доїхали до СТО но громадянини відкрили дверці машини моєї вдарили мене і витягнули машину. Невідомі Громадянини помогли йому та почали водити машину кудась під дерево тим самим машина поломалась дуже сильно на дорогий ремонт. Відбитки було відбито коли громадянини товкали мою Машину
Тим Самим Порушив:
ст.25 КК України
ст.61 КК України
ст.85 КК України
ст.87 КК України
Стаття 69 КК України
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя: Брэд Пітт
Статус: На волі.
Іʼмя: Володька Соляра
ДОКАЗИ
Відео Докази з Службової Боді-Камери
ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
В процесі.
Генеральний ПрокурорДосудовим Розслідуванням встановлено, що Генеральний Прокурор з своїм Прокурором їхали на автівці RS7 проїзжали через міст Річки Дніпро там громадянини без причини на мотоциклі почали стріляти по автівці з "М4" тим самим ламаючи її. Стас Ліфанович починив її рем комплектом та громадянини стрельнули по колесу і ми почали втікати на автівці їхали до сто біля риболовного там їхали на машина через погане управління зїхали на зустрічну полосу та врізались у іншу машину і повезло тим що спрацювали подушки безпеки у нас і у цій машині і ніхто не пострадав. Машина була зломана в хлам ми пощі доїхали до СТО но громадянини відкрили дверці машини моєї вдарили мене і витягнули машину. Невідомі Громадянини помогли йому та почали водити машину кудась під дерево тим самим машина поломалась дуже сильно на дорогий ремонт. Відбитки було відбито коли громадянини товкали мою Машину
Тим Самим Порушив:
ст.25 КК України
ст.61 КК України
ст.85 КК України
ст.87 КК України
Стаття 69 КК України
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя: Брэд Пітт
Іʼмя: Володька Соляра
ДОКАЗИ