Розглянуто Офіційна скарга на дії модератора Discord у каналі «Купівля/Продаж» | 02

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Руслан Містер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Жов 2023
Дописи
125
Реакції
281
Бали
68
1. Discord сервер(02):
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): Євген Блейз
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: Руслан Містер
4. Суть звернення:
«Хочу подати офіційну скаргу на дії модератора Discord, який видав мені попередження в каналі Купівля/Продаж.
Я розмістив рекламне оголошення та отримав правомірне попередження, оскільки визнаю, що цим порушив правила каналу. Однак після цього я звернув увагу, що інші гравці публікують аналогічні рекламні повідомлення без будь-яких санкцій. Тому я звернувся до модератора з проханням пояснити, чому оголошення про оренду фур, теплиць чи транспорту допускаються в каналі «Купівля/Продаж», хоча за своєю суттю вони так само є рекламою послуги.
Надане мені пояснення виявилося суперечливим і не узгоджується з логікою чинних правил. Зараз виходить така ситуація:
реклама бізнесів має розміщуватися у каналі «Реклама бізнесу»;
оренда транспорту та теплиць — у каналі «Купівля/Продаж»;
проте будь-яке оголошення про надання послуги чи оренду фактично є рекламним повідомленням.
Згідно з правилами Discord-сервера:
3. Повідомлення не за темою
Будь-який контент, що не відповідає тематиці чату/каналу.
Карається: попередження, видалення повідомлення / мут 15–60 хв. Що я і отримав.
Таким чином, правила застосовуються вибірково: одним користувачам дозволено розміщувати такі самі оголошення, а іншим за це видаються попередження. Це створює враження упередженого та нерівного ставлення з боку модератора.
У зв’язку з цим прошу адміністрацію:
1. Провести перевірку даної ситуації;
2. Надати чітке й однозначне трактування, що саме відноситься до «Реклами», а що — до «Купівлі/Продажу»;
3. Дати оцінку діям модератора, який видав мені попередження.
Дякую.»
5. Докази (скріншоти/відео):
Докази відповіді мені модератора надам в ЛС адміністрації яка буде розглядати скаргу якщо потрібно.
6. Дата видачі покарання: 29.11.2025

Олександр Навроцький

merci beaucoup
Тех. Підтримка
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
1,142
Реакції
780
Бали
253
Вітаю!

Після розгляду ситуації встановлено, що попередження, видане у каналі Купівля/Продаж, формально відповідає правилам сервера, тому воно залишається актуальним.

Водночас було звернено увагу на те, що подібні оголошення від інших користувачів інколи трактуються по-різному. З огляду на це з модератором буде проведено бесіду щодо необхідності однакового застосування правил для всіх учасників без винятків.

Також модерація вже працює над уточненням та конкретизацією правил між каналами «Купівля/Продаж» та «Реклама бізнесу», щоб уникнути нечітких ситуацій у майбутньому.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі