Охоплення міста || СБУ Харкова : Безжальний образ

Реєстрування
12 Вер 2023
Дописи
256
Реакції
179
Бали
48
Вік
28
ССС2.png

RQkaIpK.png
Служба безпеки України у місті Харків , най підготовленіша організація по запобіганню різного виду кримінальних злочинів у Області ...
Сумлінна служба та бездоганна підготова бійців СБУ дозволяє справлятись у критичних ситуаціях. Кожно тижневі навчання з працівниками,
тренування штурмувати палаци корумпованих чиновників і нейтралізовувати озброєних охоронців багатіїв-держслужбовців.
В СБУ Харків всіх ретельно відбирали : критерії - бездоганна репутація , мотивованість , фізична підготовка . Нині на базі під Харковом їх тренували діючи співробітники:
ФБР - Федерального Бюро Розслідувань Сполучених Штатів. За десять днів тренінгу довели до автоматизму як діяти екстренних ситуаціях.
21_main-v1649097088-removebg-preview.png

Підготовлені підрозділи СБУ Х готові до любих дій , в подальшому під керівництво Садівського та вищим керівництво Альверез
будуть піджиматись під них все що має можливість приносити дохід.

Нарукавний_знак_ЦСО_СБУ.png
223123.png

RQkaIpK.png

Реєстрування
12 Вер 2023
Дописи
256
Реакції
179
Бали
48
Вік
28
Новий міністр в Харкові
RQkaIpK.png
1.png

2.png

RQkaIpK.png

3.png

4.png

RQkaIpK.png

Знайомство було не таке як загадував , не зовсім схожий на тих Альварезів яких я знаю, але думаю знайдемо спільну мову .
Думаю він зрозумів мій образ, та розуміє що я не звичайна пішка на шахматній досці Мерії Харків.

5.png

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі