Зачинено О2

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Руди Майлз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
16 Гру 2024
Дописи
178
Реакції
524
Бали
98
1. Discord сервер(-и):02
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot):JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: obsessed.8
4. Суть звернення: Сидел в чате 02 , увидел что S.M 05 Олександр Навроцький и M.D 05 Одін Мьорфі как-то так, начали командовать как участникам сервера общаться, Один вообще несколько раз закинул одно и тоже сообщение, что в его глазах кто-то нарушает правила и угрожал покаранням за это, Олександр Навроцький вел некорректное поведение , без логической цепочки отвечал особам, мне дали бан на 5 дней за р 13.1 то есть некорректную претензию/ оск на проект, я полностью с этим не согласен, я никому не кидал предъявления, я выразил своё мнение,на что имею надеюсь полное право, меня возмутил тот факт, что Один ведёт себя странно, наверное сонный был, предупреждал кого-то о нарушении правил, а с.м командовал
После того как меня забанили, кто-то с них почистил за собой следы и удалили сообщения в чате , прошу разобраться с этим, разблокировать меня и провести тщательную беседу с двумя персонажами
5. Докази (скріншоти/відео): 1 скрин с причиной блокировки, 2-3 скрин удалённых сообщений
6. Дата видачі покарання14.01.2026

Вкладення

• Screenshot_2026-01-14-01-22-07-498_com.discord-edit.jpg
    Screenshot_2026-01-14-01-22-07-498_com.discord-edit.jpg
    358.4 Кб · Перегляди: 28
  • IMG_3236.png
    IMG_3236.png
    1.1 Mб · Перегляди: 29
  • IMG_3235.png
    IMG_3235.png
    1.1 Mб · Перегляди: 30

Андрій Гончаров

Заступник керівника технічної підтримки
Заступник керівника тех підтримки
Реєстрування
28 Сер 2023
Дописи
522
Реакції
371
Бали
123
Вітаю!
Ви отримали покарання за неконструктивні претензії до модерації та загалом до 05 серверу, зокрема за висловлювання, де ви називали сервер "афк". Частину контексту ви вирішили обійти на наданих скріншотах. Термін покарання було видано мінімальний, тому очікуйте автоматичного розблокування після його завершення. З приводу видалення повідомлень та поведінки модераторів відповідь буде надано у наступній скарзі
ТУТ

[Зачинено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі