В очікуванні ПЕТИЦІЯ щодо Адреналіну

Максим Альварез

ГС Неоф| Північна Україна[04]
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Січ 2023
Дописи
1,336
Реакції
413
Бали
208
ПЕТИЦІЯ
щодо заборони адреналіну

Добавити заборону на адреналіни:

1.Напад на ВЧ
2. Рейди
3. На ГРП

Чому так? Все дуже просто
При великій кількості нападу наприклад візьмемо ВЧ, то кланівці без переривання піднімають друг друга адреналінами. Тим самим порушують реальність процесу.

Ви можете сказати те що ми теж можемо використовувати адреналіни, але якщо ми піднімаємо друг друга то ми залишаємося без форми що дає рівно нічого.

Якщо ви ЗА то проголосуйте стрілочкою в верх

Останнє редагування:

Валерія Картель

Поважний гравець
Реєстрування
11 Чер 2025
Дописи
66
Реакції
109
Бали
88
Щодо сухпайків повідомляю,що їх використання не дає відчутного ефекту — від них не холодно і не жарко.Крім того, на сухпайки встановлено КД тривалістю 10 хвилин. У разі загибелі персонажа використання сухпайка після відродження можливе лише за умови завершення зазначеного КД.

Окремо звертаю увагу на ситуацію з медичним персоналом на ВЧ. Останнім часом зафіксовано численні випадки навмисних розстрілів лікарів з боку деяких угрупувань. При цьому медики не мають при собі зброї та не становлять жодної загрози. Водночас саме представники цих угрупувань наразі пишуть,щось за медиків «Вас лікують безкоштовно,дають таблетки та піднімають».У зв’язку з викладеним виникає обґрунтоване запитання щодо доцільності таких дій. Через постійну загрозу життю медики вимушені витрачати власні кошти на медикаменти, алкоголь, а в окремих випадках і на придбання зброї з метою самозахисту.

Лія Міллер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
6 Лип 2025
Дописи
162
Реакції
390
Бали
68
На жаль, ми не можемо нікого піднімати через ваш клан, оскільки неодноразово траплялися вбивства під час використання нами АЗД або навіть у ситуаціях, коли ми ще не встигали підійти до тіла — ви одразу ж вбивали нас.
Відповідаю чисто за себе і свій клан. З вашим гс держ була розмова. І ми готові надати відкати де мої люди починають тулити МОЗ у відповідь, або на провокацію. В інших випадках вас не чіпали. У випадках провокації або якщо у відповідь починають неоф, тулити ваших людей не є порушенням і дозвіл нам дали. При вашому ж ГС держ. Я не можу відповідати за всіх неофів. Якщо у вас є доказ порушення, будь ласка, звертайтесь на форум, а не в лс без доказів ГС неоф.

Валерія Картель

Поважний гравець
Реєстрування
11 Чер 2025
Дописи
66
Реакції
109
Бали
88
Відповідаю чисто за себе і свій клан. З вашим гс держ була розмова. І ми готові надати відкати де мої люди починають тулити МОЗ у відповідь, або на провокацію. В інших випадках вас не чіпали. У випадках провокації або якщо у відповідь починають неоф, тулити ваших людей не є порушенням і дозвіл нам дали. При вашому ж ГС держ. Я не можу відповідати за всіх неофів. Якщо у вас є доказ порушення, будь ласка, звертайтесь на форум, а не в лс без доказів ГС неоф.
Є цікаве відео,де я просто стояла та член вашого клану без причини мене вбив:) Хоча провокації з моєї сторони ніякої не було. Щодо «Подавайте скаргу на форум»,то в правилах нападу на ВЧ ніде не прописано ,що заборонено вбивати працівників МОЗ і нам просто відмовлять в скарзі)

Лія Міллер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
6 Лип 2025
Дописи
162
Реакції
390
Бали
68
Ви можете його самим виробляти
З ваших ящиків дуже часто випадає всякий непотріб. Мій клан нападає для фарму негативного рейтингу, а не ящиків. При тому піднімаємо економіку, купляючи м4, броню, інколи золоте алко, Петру, яке не можна зробити, а тільки купити. Так само купуємо адреналін, у вас так само є можливість поїхати на цр і купити той адреналін чи алко з петрою. Що дійсно правилами не заборонено, і навіть у ваших держ гілках написано що для самолікування використовувати можна
Ця петиція немає ніякого сенсу. Тому що адреналін і придумали для того, щоб могли піднімати товаришів. Грп і так звели на мінімум бо неоф не видають екіпу, а ви завжди на всьому готовому і нічого не втрачаєте.
От коли ви почнете свою зп витрачати на все тоді можете говорити, щоб щось прибрали. І ваш сух пай діє протягом 10 хв, у нас якщо щось і діє з трави то це 20-30 секунд і є кд між використанням

Лія Міллер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
6 Лип 2025
Дописи
162
Реакції
390
Бали
68
Є цікаве відео,де я просто стояла та член вашого клану без причини мене вбив:) Хоча провокації з моєї сторони ніякої не було. Щодо «Подавайте скаргу на форум»,то в правилах нападу на ВЧ ніде не прописано ,що заборонено вбивати працівників МОЗ і нам просто відмовлять в скарзі)
Я ж говорю. Слова ГС держ і ГС неоф. У випадку якщо від МОЗ не було провокації, або не починали перші стріляти ви можете подавати на форум. Якщо вже ви стояли, як любите чи бігали перед кулями під час перестрілки це вже ваші проблеми, бо це часто теж відбувається, що коли неоф ведуть перестрілку ваші працівники бігають перед кулями
Коли ваша палатка стояла на плацу, ви піднімали госку. Але чомусь саме ви стояли біля казарми і самі почали тулити мого соклана коли ми бігли до бункера. Тоді вас взагалі ніхто не займав.

Валерія Картель

Поважний гравець
Реєстрування
11 Чер 2025
Дописи
66
Реакції
109
Бали
88
Я ж говорю. Слова ГС держ і ГС неоф. У випадку якщо від МОЗ не було провокації, або не починали перші стріляти ви можете подавати на форум. Якщо вже ви стояли, як любите чи бігали перед кулями під час перестрілки це вже ваші проблеми, бо це часто теж відбувається, що коли неоф ведуть перестрілку ваші працівники бігають перед кулями
Коли ваша палатка стояла на плацу, ви піднімали госку. Але чомусь саме ви стояли біля казарми і самі почали тулити мого соклана коли ми бігли до бункера. Тоді вас взагалі ніхто не займав.
Ніхто не бігав і не попадав під кулі,я чисто стояла біля своєї автівки та мене розтулили. А що на рахунок вбивства вашого члена клану,то перед цим ваш інший учасник вбив мого працівника,який також просто стояв і нікого не чіпав. Тому побачивши,що ваші люди почали збігатися до казарми-я вирішила першою відкрити вогонь,бо я не знала,що очікувати від цих людей. Після чого ця людина визвала адміна і запитала «Чому лікарі нас вбивають?» на що я запитала в нього «А для чого тоді ви чіпаєте працівників МОЗ»,то відповідь я отримала не дуже гарну :)

Лія Міллер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
6 Лип 2025
Дописи
162
Реакції
390
Бали
68
Ніхто не бігав і не попадав під кулі,я чисто стояла біля своєї автівки та мене розтулили. А що на рахунок вбивства вашого члена клану,то перед цим ваш інший учасник вбив мого працівника,який також просто стояв і нікого не чіпав. Тому побачивши,що ваші люди почали збігатися до казарми-я вирішила першою відкрити вогонь,бо я не знала,що очікувати від цих людей. Після чого ця людина визвала адміна і запитала «Чому лікарі нас вбивають?» на що я запитала в нього «А для чого тоді ви чіпаєте працівників МОЗ»,то відповідь я отримала не дуже гарну :)
Будь ласка, фрапс і на форум. Я говорю за ситуації які я бачила, там де ви відкрили вогонь біля казарми. Крім мене і малого з клану нікого не було. Ви відкрили перші вогонь, малий вас перестріляв, а Я побігла далі до своїх, щоб потім не було знову виписування, що Омега чіпає лікарів нашому ГС. Коли СБУ вирішило на днях пакувати неофів, як раз авто МОЗ і працівники бігали в цій заворушці і зрозуміло що по МОЗ буде прилітати чисто випадково

Сева Чижик

Козак
Реєстрування
31 Тра 2025
Дописи
29
Реакції
17
Бали
11
Ага, бачили ми як ви не бігали під кулями. Я більше скажу ви не тільки бігаєте ви ще й їздите стоїмо тулимо поліцію пробігає людина перед моїм лицем починає гасать біля мене потім приїжджає хтось із головних ваших і починає притензії предʼявляти якого хера я тулю лікарів.я вважаю вам треба провести бесіду про те що під кулями бігати не можна бо буде бо бо.

Валерія Картель

Поважний гравець
Реєстрування
11 Чер 2025
Дописи
66
Реакції
109
Бали
88
Ага, бачили ми як ви не бігали під кулями. Я більше скажу ви не тільки бігаєте ви ще й їздите стоїмо тулимо поліцію пробігає людина перед моїм лицем починає гасать біля мене потім приїжджає хтось із головних ваших і починає притензії предʼявляти якого хера я тулю лікарів.я вважаю вам треба провести бесіду про те що під кулями бігати не можна бо буде бо бо.
Попасти під кулі- це одне,а вбивати гравця-це вже інше,шановний.Щоб нас вбити -вам потрібно збити броню та хп. Думаю,якщо ви вбили медика,то тут не по причині того,що «він попав під кулі»

Крістіна Волошина

Крістюша
Лідер
Реєстрування
5 Лют 2025
Дописи
91
Реакції
59
Бали
78
ПЕТИЦІЯ
щодо заборони адреналіну

Добавити заборону на адреналіни:

1.Напад на ВЧ
2. Рейди
3. На ГРП

Чому так? Все дуже просто
При великій кількості нападу наприклад візьмемо ВЧ, то кланівці без переривання піднімають друг друга адреналінами. Тим самим порушують реальність процесу.

Ви можете сказати те що ми теж можемо використовувати адреналіни, але якщо ми піднімаємо друг друга то ми залишаємося без форми що дає рівно нічого.

Якщо ви ЗА то проголосуйте стрілочкою в верх
ЗА!!!!!

Сева Чижик

Козак
Реєстрування
31 Тра 2025
Дописи
29
Реакції
17
Бали
11
Попасти під кулі- це одне,а вбивати гравця-це вже інше,шановний.Щоб нас вбити -вам потрібно збити броню та хп. Думаю,якщо ви вбили медика,то тут не по причині того,що «він попав під кулі»
Шановна, якби ж то він тільки мені під кулі попадав, але ж ні спочатку у одного неофа перед лицем побігав позаваж потім у іншого. Можу надати відкат якщо ви не бачили як вони це роблять.

Женя Жендосович

Шановний гравець
Реєстрування
21 Лип 2025
Дописи
29
Реакції
44
Бали
23
Представ алко Петро можна виробляти самостійно за те що ви нападаєте на ВЧ и грабуєте його вам дається м4 и бронік
Алко и петра которую мы делаем сами даёт очень мало. Закупать нужно золотую петру и золотое алко

Кіля Азіров

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Лип 2023
Дописи
310
Реакції
297
Бали
81

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі