Відмовлено ПОВТОРНА СКАРГА, НЕКОМПЕТЕНТНИЙ РОЗГЛЯД АДМІНІСТРАТОРОМ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
29 Вер 2023
Дописи
34
Реакції
5
Бали
11
Власний нік : Річард Бомонд
Скарга на : адміна: Андрія Анатієнко, та гравця Ілля Гришин #4597
Cуть скарги: ПОВТОРНА ПОДАЧА НА РОЗГЛЯД + ОСКАРЖЕННЯ ВЕРДИКТУ АДМІНІСТРАТОРА Андрія Анатієнко
1. Я описав повну ситуацію, що виникли технічні проблеми з записом і нажаль фрапс є недоповненим, що було проігноровано адміністратором словами (якщо маєте повне відео, то подайте скаргу повторно), і це неодноразові прояви некомпетентності інших адмінів, коли питаєш чи звертаєшся з одним, а відповідь абсолютно інша, під час як і процесу гри, так і тут при зверненні на форум!
2. Я не вимагаю не знати яких покарань, чи блокувань, а просто справедливості по факту! і того моменту який наявний у відео доказі, а саме
ВБИВСТВО У ЗЗ, НА ТЕРИТОРІЇ ЗАПРАВКИ,
ВІДСУТНІСТЬ У МЕНЕ ЗБРОЇ,
ВІДСУТНІСТЬ СЛОВЕСНИХ ЧИ ГОЛОСОВИХ ПРОВОКАЦІЙ, на мою думку вже по факту достатньо для покарання !!!
ДО ТОГО Ж ЯКБИ Я ВЧИНИВ ПРОВОКАЦІЮ НА МЕН АНАЛОГІЧНО МОГЛА БУТИ СКАРГА, ЯКОЇ НЕМА! мені не в радість це розжовувати, і доводити правду, просто хочу справедливості!

Такими ігноруваннями, Ви заохочуєте таких гравців чинити так на далі, бо нічого не буде! І в першу чергу ця відповідальність стоїть на Вас адмінах, а потім на самих гравцях.

ТЕКСТ ПОПЕРЕДНЬОЇ СКАРГИ
Стоячи на парковці, гравець влетів в мою машину, намагаючись його наздогнати та вияснити причину такої поведінки, він вбив мене на території заправки, в зеленій зоні!
Нажаль не встиг засняти увесь процес, програма дала збій і пізно почала знімати(
Ця поведінка не одноразова, бо під час погоні за ним їхав інший гравець намагаючись його також наздогнати.
Прошу належно покарати неадекватного гравця.

Вкладення

• 123412341234.png
    123412341234.png
    68.7 Кб · Перегляди: 58
Останнє редагування:

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,044
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

На жаль, адміністрація не може судити ситуація яка трапилась по 10 секунлах відео.
Тому скарга не підлягає розгляду.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі