Відмовлено ПОКАЯННЯ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

VladBaly23

Козак
Реєстрування
20 Сер 2024
Дописи
4
Реакції
9
Бали
6
1. Ваш нікнейм:Влад Оборонов
2. Нікнейм порушника: Нікіта Родителев
3. Суть скарги
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 19.01.2026

Я Вас образив. І чим більше часу минає, тим чіткіше я розумію — словами можна поранити сильніше, ніж я сам колись уявляв.
Я дозволив собі сказати те, що не мав права говорити. І з того моменту це сидить у мені, не відпускає.

Мені боляче усвідомлювати, що я міг стати для Вас ще одним прикладом того, як люди можуть бути жорстокими просто так. Без причини. Без права.
І якщо після моїх слів у тебе з’явилось відчуття образи, приниження чи просто неприємний осад — знай, я цього не хотів. Але я це зробив. І відповідальність моя.

Найважче — це думка, що ти могла прочитати мої слова і відчути себе погано. Можливо, злість. Можливо, образу. А може, просто розчарування в людині.
І якщо так — мені по-справжньому боляче від цього.

Я не прошу забути. Я не прошу одразу пробачити.
Я просто хочу, щоб ВИ знали: мені щиро шкода. . Не тому що «так треба». А тому що я зрозумів, наскільки легко можна зламати настрій, довіру чи спокій іншої людини одним необережним словом.

Якщо ВИ вирішете , що я не заслуговую на прощення — я прийму це. Бо інколи вибачення не повертають усе назад.
Але мені було важливо сказати це чесно, без масок.

Пробачте мене, якщо зможеш.
І дякую Вам хоча б за те, що ти дочитали ці рядки.
Пані Надіє Уайт ви найкраща керівниця . Пробачте будь ласка .

Вкладення

• РОЗА.jpg
    РОЗА.jpg
    39.4 Кб · Перегляди: 21

Анна Соколовська

ГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
1,216
Реакції
1,087
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!

Наступний раз думайте що і кому говорите, знаходячись на посадах старшого звання у фракції допускати такі висловлювання при главцях не є нормою.
Відбувайте термін покарання.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі