Стасік Матадор
Козак
- Реєстрування
- 14 Лют 2023
- Дописи
- 30
- Реакції
- 8
- Бали
- 11
Слава Україні!
Хочу запропонувати вам зробити різні ціни на паливо та електрику. Тому що при куплівлі авто Tesla, я зіткнувся з проблемою, ціна на електрику виявилась така ж сама як на паливо це дуже засмутило мене, я платив 12кк де економія?
В реальному житті ціна на <А-95> 55 грн.у грі 228грн. 4 рази більше ніж у р.ж.. Ціна за 1кв. електроенергії 2.64 округляєм до 3. націнка в 73 рази
Тому пропоную!!!
-Зробити окремий вид палива для автомобілів і відповідні ціни для них.
-Ще хочу підмітити що у авто Tesla, 2 багажних відділення, тому також пропоную збільшити багажне відділення.
У електрокарів немає холостого ходу мотора так як це не двс, якщо ви гляните принцип роботи електрокарів, ви побачите що при стоянні авто у робочому стані споживання батареї мінімальне, також хочу що б так було у грі
Якщо вам сподобалась ідея пишить +
В реальному житті ціна на <А-95> 55 грн.у грі 228грн. 4 рази більше ніж у р.ж.. Ціна за 1кв. електроенергії 2.64 округляєм до 3. націнка в 73 рази
Тому пропоную!!!
-Зробити окремий вид палива для автомобілів і відповідні ціни для них.
-Ще хочу підмітити що у авто Tesla, 2 багажних відділення, тому також пропоную збільшити багажне відділення.
У електрокарів немає холостого ходу мотора так як це не двс, якщо ви гляните принцип роботи електрокарів, ви побачите що при стоянні авто у робочому стані споживання батареї мінімальне, також хочу що б так було у грі
Якщо вам сподобалась ідея пишить +