Розглянуто ПОЛКОВНИК НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Жора багатий

Шановний гравець
Реєстрування
3 Тра 2025
Дописи
49
Реакції
42
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Жора Хелл
2. Нікнейм порушника: Федя Батурінець
3. Суть скарги: я звільнився сам по збв він каже що я чс фракції вних сам генерал каже що незнає даже про це.
4. Доказ порушення (скриншот/відео): 5. Дата порушення: 28.06.2026

Останнє редагування:

Федя Батурінець

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Бер 2025
Дописи
558
Реакції
724
Бали
113
Вітаю! надам мою відповідь більш зрозумілою
Після розмови з полковником ЗСУ Назаром Конобою вам було видано ЗЧС на 48 днів. Однак, оскільки ви встигли звільнитися за командою, вам було відмовлено.Ознаймитись с ЗЧС можна тута (клікабельно) а саме №73 , на бачу сенсу подавати скаргу на мене
Очікуємо відповідь в слідкуючої Адміністрації

Останнє редагування:

Назар Коноба.

З-L ЗСУ | Назар Коноба | 03 Східна Україна
Реєстрування
19 Кві 2024
Дописи
185
Реакції
415
Бали
108
1. Ваш нікнейм: Жора Хелл
2. Нікнейм порушника: Федя Батурінець
3. Суть скарги: я звільнився сам по збв він каже що я чс фракції вних сам генерал каже що незнає даже про це.
4. Доказ порушення (скриншот/відео): 5. Дата порушення: 28.06.2026
Бажаю здоров'я.
Вас було занесено в Загальний Чорний Список за масові порушення статуту Збройних Сил України, а саме: 2.2, 2.3, 2.9, 3.5, 3.6, 5.2, 5.8, 5.9, 5.15, 5.18.

Оскільки в даній скарзі ви подали заявку до НПУ та відмовили по причині ЗЧС Держ, я маю повне право втручитись в дану скаргу. Оскільки в Загальний Чорний Список заніс вас саме я.

Ви говорите що в даній скарзі мають право відповідати тільки і виключно Адміністрації. Так скажу вам так - Я та Федя Батурнінець це є ті особи на котрі ви подали скаргу. Ми маємо повне право надати також чітку та корекну відповідь з нашої сторони щоб доказати за що ви отримали покарання та вас не буде прийнято в жодну Державну організацію протягом 48 Днів.

Деніс Котик

ГС Держ | Cхідна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Гру 2023
Дописи
1,013
Реакції
655
Бали
253
Вітаю!
Переглянувши докази від Полковника ЗСУ, виношу свой вердикт:
Занесення в ЗЧС є вірним, керівничий склад фракції має право вам відмовити в прийнятті у фракцію без пояснення причин, відновлюйте довіру.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі