Розглянуто ПОРУШЕННЯ НАПАДУ НА ВЧ | R - 3000

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Лип 2026
Дописи
36
Реакції
23
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Денис Чорних
2. Нікнейм порушника: Аля Вейлс [92785]+Артем Зингер[94309]+Хаки Вайлс [94969]
3. Назва клану порушника: OMEGA+TyubikiFamp
4. Суть скарги:\
📌 Суть скарги

Я перебував на форумі та подавав скаргу на порушення правил іншими гравцями. У цей момент до мене під'їхали учасники клану OMEGA + TyubikiFamp та почали рабувати. ВЧ

Через те, що я в цей час переглядав форум і оформлював скаргу, я не одразу помітив їхні дії. Коли повернувся до гри та побачив, що відбувається, я відкрив вогонь у відповідь.

Після цього мене вбили.

Потім я знову з'явився в грі, однак гравці навмисно здійснили наїзд на мене транспортним засобом (DB), після чого залишили місце події.

Прошу адміністрацію перевірити дії зазначених гравців та надати оцінку їхнім порушенням згідно з правилами сервера.

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 18 ЧИСЛА
Тайм-коди

00:04 — Після початку ситуації я відкрив вогонь, однак мене майже одразу вбили.

00:48 — Після повернення в гру мене навмисно збивають автомобілем (DB), унаслідок чого я знову отримую шкоду

00:52 — Помітно відкриття вогню з пасажирського місця транспортного засобу.

00:57 — Один із гравців починає бити мене кулаками під час збройного конфлікту, коли я веду вогонь. На мою думку, це може мати ознаки PG (Power Gaming), оскільки гравець без страху біжить на озброєну людину та намагається атакувати її кулаками.

Можливі порушення:

• DB (навмисний наїзд транспортним засобом).
  • Відкриття вогню з транспортного засобу.
  • PG (Power Gaming).
2.1. Нападати на територію військової частини, якщо кількість нападників буде менша 5-х осіб. | Деморган 60 хвилин
Виняток:
якщо на території військової частини вже знаходиться більше 5-х осіб, то інші нападники можуть проникати на ВЧ в будь-якій кількості.
Зауважте! Нападаючи одноосібно ви ризикуєте отримати покарання, тому закликаємо впевнитись у кількості 5 осіб на ВЧ, або нападати на територію у кількості 5 осіб, а не одноосібно.
2.6. Заборонено заїжджати в бункер на будь-якому транспортному засобі або створювати перешкоди ним, перекривати вхід до бункера / мітки транспортним засобом або ставити об'єкти для створення штучних перешкод до бункера. | Деморган 60 хвилин
2.7. Заборонено нападати на територію військової частини в заборонений час. | Деморган 60 хвилин
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин

Адам Квенті

ЗГС Неоф | Північна Україна (04)
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
838
Реакції
357
Бали
123
Вітаю!
Переглянувши вашу скаргу,виношу наступний вердикт:
Гравець Аля Вейлс [92785] отримає покарання у вигляді 120 хвилин Деморгану
2.1.
Нападати на територію військової частини, якщо кількість нападників буде менша 5-х осіб. | Деморган 60 хвилин
2.7. Заборонено нападати на територію військової частини в заборонений час. | Деморган 60 хвилин
Гравець Артем Зингер [94309] отримає покарання у вигляді 120 хвилин Деморгану
2.1.
Нападати на територію військової частини, якщо кількість нападників буде менша 5-х осіб. | Деморган 60 хвилин
Гравець Хаки Вайлс [94969] отримає покарання у вигляді 120 хвилин Деморгану
2.1. Нападати на територію військової частини, якщо кількість нападників буде менша 5-х осіб. | Деморган 60 хвилин
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі