Вадим Маршел
Отаман
- Реєстрування
- 2 Тра 2025
- Дописи
- 46
- Реакції
- 25
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора:Пабло Блотний
- Особистий нікнейм:Вадим Сода
- Суть скарги:Я вийшов із лікарні і в мене почали стриляти просто так люди із Клану RUBIN всі знають що. Вони так роблять і там були вони десь так мене ростиляли 5-7 раз і потім їх повідкидували деяких і вони почали потім мене ще більше вбивати та обзвита і сказала що я там гавкаю но я сказав що я говорю в не гавкаю і там був якись малий 11-12 років і він почав до мене хамити ну й йому сказав на емоціях що хай йде до Мами. Я це максимально засуджую но я тоді був на емоціях + я не встигав іза них на набір до ДКВС я визвав таксі вони сказали що підвезуть тільки тоді не було міст і вони сказав «Пригай на кришу»ну я й пригнув бо дуже спішив і один із них Влад Демайнер написав на мене Репорт що я на криші і мене посадили на 15 хвилин но потім Віталій Петришин щось пере хотів і витягнув мене с тюрми та посадив на 2 година і після 1 Години мене банять на 1 день за Згадку я прошу зняти покарання більше такого не повториться я був неправий тим Більше я перед ними РУБІНАМИ вибачився за згадку но ви тоже мене зрозумійте вони мене виведе і я вже не зміг терпіти це приниження но я після того перед ними вибачився прошу зняти покарання був не прававий.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://postimg.cc/rDTftYD9
- Дата походження:08.07.2025